Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Ενισχύει τις δομές Κοινωνικής Πολιτικής ο Δήμος Αλμυρού
Ενισχύει τις δομές Κοινωνικής Πολιτικής ο Δήμος Αλμυρού

Ενισχύει τις δομές Κοινωνικής Πολιτικής ο Δήμος Αλμυρού

Ο Δήμος Αλμυρού ενισχύει τις ήδη υπάρχουσες δομές Κοινωνικής Πολιτικής κι τη δράση του προγράμμτος Βοήθεια στο Σπίτι εν μέσω πανδημίας.

Με σύνθημα, “Μένω Σπίτι, Δεν Μένω Μόνος” όπως και στο πρώτο κύμα της πανδημίας, καλεί όλους τους πολίτες οι οποίοι δε μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις κατ τους και δε διαθέτουν το κατάλληλο υποστηρικτικό περιβάλλον, να καλούν καθημερινά από τις 7:00 π.μ. έως τις 13:00 στο τηλέφωνο 2422026366, έτσι ώστε να εξυπηρετούνται σε θέματα που αφορούν:

*Φαρμακευτική περίθαλψη

*Αγορά ειδών πρώτης ανάγκης

*Συνδρομή στην πρόσβαση και εξυπηρέτηση τους από τις υγειονομικές υπηρεσίες που επιχειρούν εντός των ορίων του δήμου

*Διεκπεραίωση αιτημάτων για την παραλαβή και παράδοση για τα πάσης φύσεως πιστοποιητικά που εκδίδονται μέσω ΚΕΠ

*Κάθε άλλη συναφή με τα ληφθέντα για την αποτροπή διάδοσης του ιού COVID-19

Η εξυπηρέτηση των δημοτών που ανήκουν στις παραπάνω ομάδες θα πραγματοποιείται τηλεφωνικά και εν συνεχεία όπου κρίνεται απαραίτητο κατ' οίκον, μέσω του προγράμματος «Βοήθεια στο » και της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου, διατηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά προστασίας.

Οι κάτοικοι ς θα μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο, 2422350300, ενώ οι κάτοικοι Πτελεού στο 2422041910.

ια την απάντηση σε οποιαδήποτε απορία προκύπτει αλλά και για την καταγραφή των αιτημάτων τους οι πολίτες μπορούν επίσης να επικοινωνούν με μήνυμα ηλεκτρονικού υ στη διεύθυνση, kentrokoinotitas@almiros.gr .

Τέλος, ζητά “να μην εγγράφονται στην υπηρεσία άτομα, που δεν ανήκουν στις κατηγορίες που προαναφέρονται ή άτομα που μπορούν να εξυπηρετούνται από τις οικογένειες τους, έτσι ώστε να βοηθηθούν οι πολίτες που βρίσκονται σε πραγματική ανάγκη.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση