Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Έκτακτη Συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Αλμυρού
Έκτακτη Συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Αλμυρού

Έκτακτη Συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Αλμυρού

Έκτακτη Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Αλμυρού θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Αλμυρού  την Δευτέρα 3 Απριλίου 2017 και 19:00 για διαβούλευση επί των παρακάτω θεμάτων.

Τα θέματα είναι:

-Διατύπωση γνώμης επί του φακέλου Μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων () και του Σχεδίου Διαχείρισης Εξορυκτικών Αποβλήτων (Α) του έργου « Εγκατάσταση και λειτουργία υ μαρμάρων έκτασης 40.000 τ.μ. στην θέση Περδικοράχη της Τ.Κ. Αλμυρού του Δ. Αλμυρού, φερόμενης ιδιοκτησίας της SUNNY ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΡΜΑΡΑ & ΠΕΤΡΩΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.».

-Διατύπωση γνώμης επί του φακέλου Μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων () για την τροποποίηση της υπ' αριθμ. πρωτ. 119269/27-10- Απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών όρων (ΑΕΠΟ) της εταιρείας «ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΕΠΕΞΕΡΑΣΙΑ ΛΛΩΝ Α.Ε.» που λειτουργεί στην θέση Τσιγγέλι του Δ. Αλμυρού Ν. ς.

Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας αυτή θα επαναληφθεί την Τρίτη 4 Απριλίου(αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα) οπότε θεωρείται ότι υφίσταται σε κάθε περίπτωση απαρτία, σύμφωνα με το άρθρο 76 του ν. 3852/2010.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση