Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΛΜΥΡΟΣ / Έκτακτη Συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Αλμυρού
Έκτακτη Συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Αλμυρού

Έκτακτη Συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Αλμυρού

Έκτακτη Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Αλμυρού θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Αλμυρού  την Δευτέρα 3 Απριλίου 2017 και ώρα 19:00 για διαβούλευση επί των παρακάτω θεμάτων.

Τα θέματα είναι:

-Διατύπωση γνώμης επί του φακέλου Μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων () και του Σχεδίου Διαχείρισης Εξορυκτικών Αποβλήτων (ΣΔΕΑ) του έργου « Εγκατάσταση και λειτουργία λατομείου μαρμάρων έκτασης 40.000 τ.μ. στην θέση Περδικοράχη της Τ.Κ. Αλμυρού του , φερόμενης ιδιοκτησίας της SUNNY ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΡΜΑΡΑ & ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.».

-Διατύπωση γνώμης επί του φακέλου Μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων () για την τροποποίηση της υπ’ αριθμ. πρωτ. 119269/27-10-2016 Απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών όρων (ΑΕΠΟ) της εταιρείας «ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΛΛΩΝ Α.Ε.» που λειτουργεί στην θέση Τσιγγέλι του . .

Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας αυτή θα επαναληφθεί την Τρίτη 4 Απριλίου(αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα) οπότε θεωρείται ότι υφίσταται σε κάθε περίπτωση απαρτία, σύμφωνα με το άρθρο 76 του . 3852/2010.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αστυνομικοί έλεγχοι και πρόστιμα στη Θεσσαλία για τον κορωναϊό #αστυνομικοίέλεγχοι - https://t.co/rzu29z4NsZ -

  • Επετειακή εκδήλωση για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση στο ιστορικό #Τρίκερι #Τρίκερι - https://t.co/79HYvKhVgo -

  • Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι ελληνικές συμμετοχές στο πρόγραμμα της Κυριακής (1/8) - https://t.co/KSmcLGXFWa… -

"Αλιεύοντας" την είδηση