Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Eκδήλωση του Συλλόγου Τριτέκνων Αλμυρού για τη νέα σχολική χρονιά
Eκδήλωση του Συλλόγου Τριτέκνων Αλμυρού  για τη νέα σχολική χρονιά

Eκδήλωση του Συλλόγου Τριτέκνων Αλμυρού για τη νέα σχολική χρονιά

Την κθιερωμένη εκδήλωση, πριν την ένρξη της νέας ς περιόδου, διοργανώνει ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΩ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ, για να ευχηθεί στους εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ – ΥΓΕΙΑ – ΠΡΟΟΔΟ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 6.30 μ.μ. στο της Χαρούλας Σαμαρά στην πλατεία του Πλατάνου.

Στα τέκνα των μελών του Συλλόγου που θα πάνε Α' τάξη Δημοτικού θα δωρηθεί κασετίνα με τα απαραίτητα .

Στα υπόλοιπα παιδιά του Συλλόγου, που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση, θα δοθεί με ορισμένος αριθμός σχολικών τσαντών και τετραδίων, προσφορά του καταστήματος Ψηφιακές Εκτυπώσεις – Σχολικά «Τύπωσέ το» του Θανάση Αλεξίου.

  • Σε όλα τα παιδιά θα προσφερθεί από τον Σύλλογο χωνάκι.
  • Στους συνοδούς γονείς θα προσφερθούν εδέσματα και θα επιβαρυνθούν μόνο την κατανάλωση ποτών-αναψυκτικών σε χαμηλές τιμές.
  • Είσοδος ελεύθερη για φίλους και μέλη του Συλλόγου.

Το Δ. Σ. συγχαίρει τα τέκνα του Συλλόγου που φέτος εισήχθησαν στην Γ'/θμια Εκπαίδευση, καθώς και τους γονείς και εκπαιδευτικούς που συνετέλεσαν στην αυτή και τους εύχεται ΚΑΛΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ. Η βράβευσή τους θα πραγματοποιηθεί με την κοπή της πίτας την νέα χρονιά (2017).

"Αλιεύοντας" την είδηση