Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Εκδήλωση της Χρυσής Αυγής Μαγνησίας στην πλατεία Αλμυρού
Εκδήλωση της Χρυσής Αυγής Μαγνησίας στην πλατεία Αλμυρού

Εκδήλωση της Χρυσής Αυγής Μαγνησίας στην πλατεία Αλμυρού

Εκδήλωση, με παρουσία της τοπικής κοινωνίας διεξήγαγε η Χρυσή Αυγή Μαγνησίας, εχθές Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Αλμυρού με κεντρικούς ομιλητές τους βουλευτές Παναγιώτη Ηλιόπουλο και Γιάννη Λαγό.

Αλμυριώτες και των γύρω περιοχών πλαισίωσαν την εκδήλωση και ήρθαν να ακούσουν από κοντά τις θέσεις και το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής, ενώ το “παρών” έδωσαν και μέλη από τον Νομό Λάρισας.

Αρχικώς έλαβε το λόγο ο βουλευτής Π. Ηλιόπουλος, καλωσορίζοντας τους παρευρισκομένους, ενώ έπειτα πραγματοποίησε μια σύντομη και περιεκτική τοποθέτηση για τη τρέχουσα επικαιρότητα.

Τόνισε την ανάγκη ομόνοιας και συσπειρώσεως του ελληνικού Λαού απέναντι στους ξένους δυνάστες και στους ντόπιους υποτακτικούς τους. «Κάτω από τη σκέπη της Χρυσής Αυγής, του μοναδικού Πατριωτικού κινήματος καλούμε το λαό να συμπορευθεί για να ανατρέψουμε αυτό το ξενόδουλο και διεφθαρμένο καθεστώς», τόνισε χαρακτηριστικά.

Το λόγο έλαβαν έπειτα απεθύνοντας σύντομο χαιρετισμό το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος Αρτέμης Ματθαιόπουλος, το μέλος της Κ.Ε. Φώτης Γραικός, ο βουλευτής Πέλλας Γ. Σαχινίδης και ο βουλευτής Κιλκίς Χ. Χατζησάββας.

Οι παραπάνω έθεσαν επί τάπητος τα τρέχοντα και φλέγοντα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία από την σκληρή μνημονιακή πολιτική των μπολσεβίκων του ΣΥΡΙΖΑ και των συνοδοιπόρων τους. Εκτός από την οικονομική που βιώνει η ελληνική κοινωνία, ανεφέρθησαν βεβαίως και στην ηθική κρίση.

Κατηγγέλθη ρητώς η ενορχηστρωμένη προσπάθεια υπονομεύσεως της ελληνικής Συνειδήσεως μέσα από το όχημα της Παιδείας: «Η εισαγωγή απαράδεκτων βιβλίων για τους μαθητές, οι προσευχές στο Ισλάμ, η υπονόμευση σημαντικών Εθνικών γεγονότων και η εισαγωγή νεωτερίστικων διεθνιστικών απόψεων υποσκάπτουν βαθμηδόν την Ιστορική Μνήμη και Εθνική Ταυτότητα του Λαού μας». Τόνισαν ότι η Χρυσή Αυγή, ως η ύστατη γραμμή Άμυνας του Ελληνισμού, θα συνεχίσει ακάθεκτη τον Αγώνα της Εθνικής Αντιστάσεως για Πατρίδα και Ελευθερία.

Τέλος πήρε τον λόγο ο βουλευτής Β’ Πειραιά Γιάννης Λαγός, ο οποίος ξεσήκωσε το πλήθος των παρευρισκομένων οι οποίοι ξεσπούσαν κάθε τόσο σε χειροκροτήματα. Ο Ι. Λαγόςέσπευσε αρχικώς να καταγγείλει το κλίμα τρομοκρατήσεως εν όψει της εκδήλωσης της Χρυσής Αυγής, το οποίο καλλιεργήθηκε εντέχνως τις προηγούμενες μέρες με σκοπό αυτή να παρεμποδισθεί.

Έπειτα ανεφέρθη στα δύο μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν την Πατρίδα: τη λαθρομετανάστευση και τη συνεχή φτωχοποίηση της ελληνικής κοινωνίας. Έδωσε μια πλήρη εικόνα της τραγικής καταστάσεως στους παρισταμένους κατοίκους, καθώς το μιντιακό σύστημα πρωτοστατεί στη διαστρέβλωση και απόκρυψη των αληθινών προθέσεων της κυβέρνησης η οποία μεριμνά μόνο για τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών εις βάρος των ελληνικών οικογενειών.

Ο Ι. Λαγός ήταν καταπέλτης σχετικώς με τον κατάφωρο ρατσισμό που υφίστανται οι Έλληνες με τις συνεχείς οικογενειακών επιδομάτων, την έλλειψη προστατευτικού πλαισίου για τους πολύτεκνους, τους επικείμενους πλειστηριασμούς, ενώ η κυβέρνηση μοιράζει αφειδώς προνόμια στους λαθρομετανάστες όπως μετρητά, στέγη, σίτιση ακόμη δε και αγροτικές γαίες!

Στο σημείο αυτό κάλεσε την τοπική κοινωνία να υπογράψει το Ψήφισμα Διαμαρτυρίας που συνέταξε η Χρυσή Αυγή ενάντια στην παραχώρηση γης στους λαθρομετανάστες. «Πρόκειται για μια κατάπτυση μεθόδευση για να περάσει η γη των Ελλήνων σε αλλοφύλους, ενέργεια που κατατείνει στην μόνιμη εγκατάσταση των λαθρομεταναστών στην ελληνική επικράτεια», τόνισε.

Κλείνοντας, υπογράμμισε τον πόλεμο που υφίσταται η Ορθοδοξία, ως βασικός πυλώνας του Έθνους και διεμήνυσε ότι όποιος πολεμά την Ορθόδοξη Πίστη, πολεμά την Ελλάδα: «Η Χρυσή Αυγή είναι ο αμύντορας της Ορθόδοξης Ελληνικής Παραδόσεως και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια διαφυλάξεως της Πίστης από τη λαίλαπα της παγκοσμιοποιήσεως και την ισοπεδωτική μανία της Νέας Τάξεως Πραγμάτων».

Η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής έληξε με την αναφώνηση του Εθνικού Ύμνου μέσα σε ένα κλίμα ενθουσιασμού και περηφάνειας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση