Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Εκδήλωση στον Αλμυρό για τη δωρεά μυελού των οστών
Εκδήλωση στον Αλμυρό για τη δωρεά μυελού των οστών

Εκδήλωση στον Αλμυρό για τη δωρεά μυελού των οστών

Με αφορμή την 15η Φεβρουαρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου, οι Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών Επαρχίας Αλμυρού συνδιοργάνωσαν με τις ποδοσφαιρικές της Α.Ε. Δήμητρας Ευξεινούπολης και του Α.Σ. Πύρασου Ν. Αγχιάλου φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα στο Γήπεδο Ευξεινούπολης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου 2020 (έπειτα από λόγω αντίξοων καιρικών συνθηκών στις 15 Φεβρουαρίου) με σκοπό να ενημερωθούν οι ενήλικες παριστάμενοι για τη σημασία εγγραφής τους ως εθελοντές και να αποσταλεί ένα μήνυμα συάστασης από τους μικρούς μας στα που δίνουν τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής τους.

Παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικράτησαν την ημέρα της εκδήλωσης, υπήρξε ενθαρρυντική προσέλευση και προθυμία από τους ενήλικες τόσο για ενημέρωση, όσο και εγγραφή τους ως εθελοντές δότες μυελού.

Πραγματικά συγκινητικό, όμως, ήταν το ενδιαφέρον που έδειξαν παριστάμενοι εκπρόσωποι συλλόγων να ενημερώσουν τα μέλη τους σε μελλοντικές εκδηλώσεις που θα συνδιοργανώσουν και το παράδειγμα ανθρωπιάς και προσφοράς που έδωσαν οι στα μικρά , τα οποία φόρεσαν τα χρώματα του συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ και αγωνίστηκαν σε φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου.

Τα παιδιά έστειλαν μια μεγάλη αγκαλιά στα παιδιά που δίνουν τη σκληρότερη μάχη της ζωής τους, τη μάχη με τον καρκίνο, ενώ παράλληλα μεταδόθηκε ένα ηχηρό μήνυμα προς όλους τους ενήλικες ότι μπορούν να προσφέρουνν σε αυτόν τον μεγάλο αγώνα με πολλούς τρόπους: με το να γίνουν , με το να προσφέρουν αιμοπετάλια, και με το να στηρίζουν κάθε σχετική δράση.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση