Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΛΜΥΡΟΣ / Εκδήλωση στον Αλμυρό για τη δωρεά μυελού των οστών
Εκδήλωση στον Αλμυρό για τη δωρεά μυελού των οστών

Εκδήλωση στον Αλμυρό για τη δωρεά μυελού των οστών

Με αφορμή την 15η Φεβρουαρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου, οι Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών Επαρχίας Αλμυρού συνδιοργάνωσαν με τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες της Α.Ε. Δήμητρας Ευξεινούπολης και του Α.Σ. Πύρασου Ν. Αγχιάλου φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα στο Γήπεδο Ευξεινούπολης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου 2020 (έπειτα από αναβολή λόγω αντίξοων καιρικών συνθηκών στις 15 Φεβρουαρίου) με σκοπό να ενημερωθούν οι ενήλικες παριστάμενοι για τη σημασία εγγραφής τους ως εθελοντές δότες μυελού των οστών και να αποσταλεί ένα μήνυμα συμπαράστασης από τους μικρούς μας αθλητές στα παιδιά που δίνουν τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής τους.

Παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικράτησαν την ημέρα της εκδήλωσης, υπήρξε ενθαρρυντική προσέλευση και προθυμία από τους ενήλικες τόσο για ενημέρωση, όσο και εγγραφή τους ως εθελοντές δότες μυελού.

Πραγματικά συγκινητικό, όμως, ήταν το ενδιαφέρον που έδειξαν παριστάμενοι εκπρόσωποι συλλόγων να ενημερώσουν τα μέλη τους σε μελλοντικές εκδηλώσεις που θα συνδιοργανώσουν και το παράδειγμα ανθρωπιάς και προσφοράς που έδωσαν οι γονείς στα μικρά παιδιά, τα οποία φόρεσαν τα χρώματα του συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ και αγωνίστηκαν σε φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου.

Τα παιδιά έστειλαν μια μεγάλη αγκαλιά στα παιδιά που δίνουν τη σκληρότερη μάχη της ζωής τους, τη μάχη με τον καρκίνο, ενώ παράλληλα μεταδόθηκε ένα ηχηρό μήνυμα προς όλους τους ενήλικες ότι μπορούν να προσφέρουνν σε αυτόν τον μεγάλο αγώνα με πολλούς τρόπους: με το να γίνουν δότες μυελού των οστών, με το να προσφέρουν αιμοπετάλια, αίμα και με το να στηρίζουν κάθε σχετική δράση.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κυρ. Μητσοτάκης από Εύβοια: Ταχύτατα οι αποζημιώσεις για τους πληγέντες - https://t.co/Vih1UHxNtH -

  • Παραδόθηκε σε κυκλοφορία ο κυκλικός κόμβος στα Φάρσαλα - https://t.co/KuubSgfJRQ -

  • Ακυρώνεται η φετινή ΔΕΘ- Κατεβάζει "ρολά" η εστίαση από τις 12 τα μεσάνυχτα στον Βόλο - https://t.co/774XuGBRpd -

"Αλιεύοντας" την είδηση