Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Έγκλημα με θύμα επιχειρηματία στον Αλμυρό
Έγκλημα με θύμα επιχειρηματία  στον Αλμυρό

Έγκλημα με θύμα επιχειρηματία στον Αλμυρό

Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο δράστης του στυγερού εγκλήματος

εκρός εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στο σπίτι του άνδρας , ιδιοκτήτης εταιρείας στον . Σύμφωνα με πληροφορίες   ο άνδρας βρέθηκε νεκρός, χτυπημένος με αιχμηρό αντικείμενο, ενώ στο σπίτι βρέθηκαν αίματα.

To  κίνητρο της δολοφονίας  του επιχειρηματία μεταλλικών κατασκευών στον , ηλικίας περίπου 60 ετών,  ήταν οικονομικές διαφορές με το θύμα, που διατηρεί την επιχείρησή του στο δρόμο που οδηγεί στην παραλία του Αλμυρού και η .

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί του Α.Τ. Αλμυρού, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ενώ στο σημείο μεταβαίνουν η ιατρο Ρουμπίνη Λεονταρή κι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία πρόκειται για τον 65χρονο Αριστείδη Κολοβό, ιδιοκτήτη εταιρείας και η δολοφονία του συντάραξε την του Αλμυρού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γιός του θύματος πήγε στην του και δεν βρήκε εκεί τον πατέρα του και τον αναζήτησε στην οικία του, όπου βρήκε το του και αμέσως κάλεσε την .

Το αυτοκίνητο του θύματος, βρέθηκε κοντά στο Αερινό, τρακαρισμένο και παρατημένο στην άκρη του δρόμου.

Εν τω μεταξύ, με νεότερες πληροφορίες, συνελήφθη ο δράστης του στυγερού εγκλήματος.

Πρόκειται για έναν 36χρονο Ρωσοπόντιο, υπάλληλο πριν ένα χρόνο του θύματος , ο οποίος κρατείται και ανακρίνεται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση