Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Δημιουργία πλωτής μαρίνας στην Αμαλιάπολη
Δημιουργία πλωτής μαρίνας στην Αμαλιάπολη

Δημιουργία πλωτής μαρίνας στην Αμαλιάπολη

Την Τοπική Κοινότητα ς  επισκέφθηκαν ο δήμαρχος Αλμυρού  Δημ. επισκέφθηκε  και ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Α.Ε. ,   Θρασ. Σταυριδόπουλο , προκειμένου να εξετάσουν τη δημιουργία πλωτής ς στο λιμάνι της περιοχής, η οποία θα είναι άνω των 400 μέτρων.

Πρόκειται για ένα αξιόλογο έργο το οποίο προορίζεται κατά κύριο λόγο για τη λειτουργική εξυπηρέτηση και ελλιμενισμό σκαφών αναψυχής, σκαφών ναυταθλητισμού καθώς και διερχόμενων σκαφών, με βασικές εξυπηρέτησης τουλάχιστον νερού και ρεύματος.

Τις επόμενες ημέρες πρόκειται να επισκεφθεί το χώρο κλιμάκιο των Τεχνικών Υπηρεσιών του Οργανισμού Λιμένος , προκειμένου να προχωρήσει στην εκπόνηση μελέτης του έργου.

Ο δήμαρχος διαβεβαίωσε ότι σε συν με τον πρόεδρο και τις υπηρεσίες του Οργανισμού Λιμένος Βόλου θα προβούν σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την υλοποίηση του έργου.

Η πλωτή αποτελεί μια άμεση και φιλική προς το λύση για την του θαλάσσιου τουρισμού της περιοχής, με πολλαπλά οφέλη και θα αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση