Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΛΜΥΡΟΣ / Δημιουργία πλωτής μαρίνας στην Αμαλιάπολη
Δημιουργία πλωτής μαρίνας στην Αμαλιάπολη

Δημιουργία πλωτής μαρίνας στην Αμαλιάπολη

Την Τοπική Κοινότητα Αμαλιάπολης  επισκέφθηκαν ο δήμαρχος Αλμυρού  Δημ. Εσερίδης επισκέφθηκε  και ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Βόλου Α.Ε. ,   Θρασ. Σταυριδόπουλο , προκειμένου να εξετάσουν τη δημιουργία πλωτής μαρίνας στο λιμάνι της περιοχής, η οποία θα είναι άνω των 400 μέτρων.

Πρόκειται για ένα αξιόλογο έργο το οποίο προορίζεται κατά κύριο λόγο για τη λειτουργική εξυπηρέτηση και ελλιμενισμό σκαφών αναψυχής, σκαφών ναυταθλητισμού καθώς και διερχόμενων σκαφών, με βασικές υποδομές εξυπηρέτησης τουλάχιστον νερού και ρεύματος.

Τις επόμενες ημέρες πρόκειται να επισκεφθεί το χώρο κλιμάκιο των Τεχνικών Υπηρεσιών του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, προκειμένου να προχωρήσει στην εκπόνηση μελέτης του έργου.

Ο δήμαρχος διαβεβαίωσε ότι σε συνεργασία με τον πρόεδρο και τις υπηρεσίες του Οργανισμού Λιμένος Βόλου θα προβούν σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την υλοποίηση του έργου.

Η πλωτή μαρίνα αποτελεί μια άμεση και φιλική προς το περιβάλλον λύση για την ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού της περιοχής, με πολλαπλά οφέλη και θα αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κορωνοϊός: 27 νέα κρούσματα, τα 14 εισαγόμενα - https://t.co/8D7mTXTIkz -

  • Ο κ. Σταϊκούρας να καταθέσει στη Βουλή τα φορολογικά στοιχεία των ΜΜΕ που χρηματοδότησε ο κ. Πέτσας… - https://t.co/RePwQ7PrOq -

  • Ο Αλ. Μεϊκόπουλος για τον κίνδυνο αποκλεισμού αδιόριστων εκπαιδευτικών λόγω παραβόλου - https://t.co/9fPqPOwLCG -

"Αλιεύοντας" την είδηση