Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΛΜΥΡΟΣ / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Διευθέτηση επιτόπιου εμβολιασμού στον Αλμυρό
Διευθέτηση επιτόπιου εμβολιασμού στον Αλμυρό

Διευθέτηση επιτόπιου εμβολιασμού στον Αλμυρό

Η και Θρησκευμάτων Ζέττα Μ. Μακρή είχε από την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Υγείας, μετά από σχετικό ερώτημά της, ώστε να διευθετηθεί και διευκολυνθεί ο επιτόπιος εμβολιασμός, ιδίως των ηλικιωμένων κατοίκων της περιοχής του Αλμυρού.

Συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά τους κατοίκους της συγκεκριμένης περιοχής, για τους οποίους προγραμματίζονται εμβολιασμοί στο , ο ορθός τρόπος νέου εμβολιαστικού προγραμματισμού είναι ο εξής:

  • οι κάτοικοι θα δηλώσουν τον οικείο ταχυδρομικό τους κώδικα, δηλαδή της περιοχής του Αλμυρού, είτε μέσω της πλατφόρμας emvolio.gov.gr, είτε μέσω ΚΕΠ, είτε μέσω φαρμακείου, και θα λάβουν την απάντηση της ημέρας του εμβολιασμού τους στο εμβολιαστικό Αλμυρού.

Η κ. Μακρή δήλωσε εξαιρετικά ικανοποιημένη από αυτή την σημαντική ή εξέλιξη, η οποία διευκολύνει πάρα πολύ τους ηλικιωμένους κατοίκους της περιοχής.

Προχωρά, κανονικά, ο προγραμματισμός των εμβολιασμών στις  

Η και Θρησκευμάτων Ζέττα Μ. Μακρή είχε από την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Υγείας για τον προγραμματισμό των εμβολιασμών των κατοίκων των Β. Σποράδων.

Συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά τους κατοίκους της Σκιάθου και της Σκοπέλου, οι εμβολιασμοί ξεκινούν την άλλη εβδομάδα και θα ακολουθηθεί η συνήθης σειρά, όπως, είναι οι εντολές των ειδικών για τον γενικό πληθυσμό και, ενδεικτικά, ηλικιωμένοι, , υγειονομικοί κ.λπ.

Το εμβολιαστικό Αλοννήσου θα λειτουργήσει μετά τις 10-02-2021, στο οποίο και θα εμβολιασθεί το σύνολο του πληθυσμού του νησιού δεδομένου ότι ο αριθμός των κατοίκων είναι σχετικά μικρός.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Προχωρούν οι εργασίες κατασκευής νέας γέφυρας στο Πουρί Αγιοκάμπου #ΠουρίΑγιοκάμπου - https://t.co/zIjyQxxXuI -

  • Επίσκεψη Κ.Παπανάτσιου στο παράρτημα των Γενικών Αρχείων του Κράτους Μαγνησίας #ΓΑΚΜαγνησίας - https://t.co/UKi6xxOalD -

  • Συνεχίζεται η εφαρμογή του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών #ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ - https://t.co/su51ZWYtiS -

"Αλιεύοντας" την είδηση