Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Διακοπή κυκλοφορίας στους κόμβους Μικροθηβών- Αλμυρού
Διακοπή κυκλοφορίας στους κόμβους Μικροθηβών- Αλμυρού

Διακοπή κυκλοφορίας στους κόμβους Μικροθηβών- Αλμυρού

Δικοπή κυκλοφορίς στους κόμβους Αλμυρού και Μικροθηβών, στο πλαίσιο εργασιών, αποφασίστηκε από τον διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, από την Δευτέρα 18 μέχρι την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου.

Ειδικότερα, αποσκοπώντας στην ομαλή των εργασιών για την κατασκευή γεφυρών σήμανσης επί του Αυτοκινητο Α.Θ..Ε., καθώς και στην εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, αποφασίζεται η προσωρινή ολική της κυκλοφορίας στον Αυτοκινητοδρόμο Α.Θ.Ε., στην κατεύθυνση προς στο τμήμα από τον Α/Κ Αλμυρού ( Χ.Θ. 289+042) έως τον Α/Κ Μικροθηβών (Χ.Θ. 297+412), από την 18-9-2017 ημέρα Δευτέρα έως την 22-9-2017 ημέρα Παρασκευή και κατά το χρονικό διάστημα από 07.00 ώρα έως 19.00 ώρα με την προϋπόθεση τήρησης των διατάξεων «Περί Κυριακής – Αργίας» και «Περί κοινής ησυχίας»

Η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται από εναλλακτική διαδρομή μέσω της ανατολικής παράπλευρης οδού του Αυτοκινητο, της επαρχιακής οδού Αϊδινίου -Μικροθηβών και της Ε.Ο. Καρδίτσας –Βόλου.

Ο ανάδοχος των εργασιών με την της ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε., οφείλει σε όλη τη διάρκεια της εφαρμογής των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων να τοποθετεί και συντηρεί σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία τις απαιτούμενες πινακίδες σήμανσης, φανούς, αντανακλαστικά, προειδοποιητικές και πληροφοριακές πινακίδες, προσωρινά στηθαία ασφαλείας, καθώς και γενικά να λαμβάνει κάθε απαιτούμενο μέτρο, ώστε να εξασφαλίζεται με αποκλειστική μέριμνα και ευθύνη του η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή των εκτελούμενων έργων.

Σύμφωνα με την , η ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε. οφείλει να ενημερώνει έγκαιρα τους χρήστες με κάθε πρόσφορο μέσο (Μ.Μ.Ε., ιστότοπό της, εισπράκτορες διοδίων κλπ) για την των εργασιών και την ύπαρξη των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση