Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΛΜΥΡΟΣ / Διακοπή κυκλοφορίας στους κόμβους Μικροθηβών- Αλμυρού
Διακοπή κυκλοφορίας στους κόμβους Μικροθηβών- Αλμυρού

Διακοπή κυκλοφορίας στους κόμβους Μικροθηβών- Αλμυρού

κυκλοφορίας στους κόμβους Αλμυρού και Μικροθηβών, στο πλαίσιο εργασιών, αποφασίστηκε από τον διευθυντή της , από την Δευτέρα 18 μέχρι την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου.

Ειδικότερα, αποσκοπώντας στην ομαλή εκτέλεση των εργασιών για την κατασκευή γεφυρών σήμανσης επί του Αυτοκινητοδρόμου Α.Θ..Ε., καθώς και στην εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων και την τροχαίων ατυχημάτων, αποφασίζεται η προσωρινή ολική της κυκλοφορίας στον Αυτοκινητοδρόμο Α.Θ.Ε., στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη στο τμήμα από τον Α/Κ Αλμυρού ( Χ.Θ. 289+042) έως τον Α/Κ Μικροθηβών (Χ.Θ. 297+412), από την 18-9- ημέρα Δευτέρα έως την 22-9- ημέρα Παρασκευή και κατά το χρονικό διάστημα από 07.00 έως 19.00 με την προϋπόθεση τήρησης των διατάξεων «Περί Κυριακής – Αργίας» και «Περί κοινής ησυχίας»

Η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται από εναλλακτική διαδρομή μέσω της ανατολικής παράπλευρης οδού του Αυτοκινητοδρόμου, της επαρχιακής οδού Αϊδινίου -Μικροθηβών και της Ε.Ο. Καρδίτσας –.

Ο ανάδοχος των εργασιών με την εποπτεία της ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε., οφείλει σε όλη τη διάρκεια της εφαρμογής των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων να τοποθετεί και συντηρεί σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία τις απαιτούμενες σήμανσης, φανούς, αντανακλαστικά, προειδοποιητικές και , προσωρινά , καθώς και γενικά να λαμβάνει κάθε απαιτούμενο μέτρο, ώστε να εξασφαλίζεται με αποκλειστική μέριμνα και ευθύνη του η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή των εκτελούμενων έργων.

Σύμφωνα με την απόφαση, η ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε. οφείλει να ενημερώνει έγκαιρα τους χρήστες με κάθε πρόσφορο μέσο (Μ.Μ.Ε., ιστότοπό της, εισπράκτορες διοδίων κλπ) για την εκτέλεση των εργασιών και την ύπαρξη των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διανομή προϊόντων #ΤΕΒΑ στα Προπύλαια του Δημοτικού Σταδίου Βελεστίνου #ΤΕΒΑ - https://t.co/tpkKe3pY24 -

  • Αλβανός πέταξε σε οικόπεδο στη Σκιάθο σίδερα και ηλεκτρικές συσκευές #ΣυνελήφθηΑλβανός - https://t.co/lMSm9XxmEj -

  • #τροχαίο στον κόμβο Βελεστίνου #τροχαίο - https://t.co/DRMa83szRk -

"Αλιεύοντας" την είδηση