Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Διακοπή κυκλοφορίας στους κόμβους Μικροθηβών- Αλμυρού
Διακοπή κυκλοφορίας στους κόμβους Μικροθηβών- Αλμυρού

Διακοπή κυκλοφορίας στους κόμβους Μικροθηβών- Αλμυρού

Διακοπή κυκλοφορίας στους κόμβους Αλμυρού και Μικροθηβών, στο πλαίσιο εργασιών, αποφασίστηκε από τον διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, από την Δευτέρα 18 μέχρι την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου.

Ειδικότερα, αποσκοπώντας στην ομαλή των εργασιών για την κατασκευή γεφυρών σήμανσης επί του Αυτοκινητοδρόμου Α.Θ..Ε., καθώς και στην εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, αποφασίζεται η προσωρινή ολική διακοπή της κυκλοφορίας στον Αυτοκινητοδρόμο Α.Θ.Ε., στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη στο τμήμα από τον Α/Κ Αλμυρού ( Χ.Θ. 289+042) έως τον Α/Κ Μικροθηβών (Χ.Θ. 297+412), από την 18-9- ημέρα Δευτέρα έως την 22-9-2017 ημέρα Παρασκευή και κατά το χρονικό διάστημα από 07.00 ώρα έως 19.00 ώρα με την προϋπόθεση τήρησης των διατάξεων «Περί Κυριακής – Αργίας» και «Περί κοινής ησυχίας»

Η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται από εναλλακτική διαδρομή μέσω της ανατολικής παράπλευρης οδού του Αυτοκινητοδρόμου, της επαρχιακής οδού Αϊδινίου -Μικροθηβών και της Ε.Ο. Καρδίτσας –Βόλου.

Ο ανάδοχος των εργασιών με την εποπτεία της ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε., οφείλει σε όλη τη διάρκεια της εφαρμογής των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων να τοποθετεί και συντηρεί σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία τις απαιτούμενες πινακίδες σήμανσης, φανούς, αντανακλαστικά, προειδοποιητικές και πληροφοριακές πινακίδες, προσωρινά στηθαία ασφαλείας, καθώς και γενικά να λαμβάνει κάθε απαιτούμενο μέτρο, ώστε να εξασφαλίζεται με αποκλειστική μέριμνα και ευθύνη του η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή των εκτελούμενων έργων.

Σύμφωνα με την απόφαση, η ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε. οφείλει να ενημερώνει έγκαιρα τους χρήστες με κάθε πρόσφορο μέσο (Μ.Μ.Ε., ιστότοπό της, εισπράκτορες διοδίων κλπ) για την των εργασιών και την ύπαρξη των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση