Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Διαγωνισμός από το ΙΚΑ για τη μίσθωση κτιρίου στη Σκιάθο
Διαγωνισμός από το ΙΚΑ για τη μίσθωση κτιρίου στη Σκιάθο

Διαγωνισμός από το ΙΚΑ για τη μίσθωση κτιρίου στη Σκιάθο

Τη δι υ μειοδοτικού διαγωνισμού μίσθωσης κτιρίου στην Σκιάθο, για τη μετα του ραφείου Κοινωνικής Ασφάλισης -ΕΤΑΜ Σκιάθου αποφασίζει κατά πλειοψηφία το Διοικητικό Συμβούλιο του -ΕΤΑΜ, με απόφαση που αναρτήθηκε σήμερα στη “”.

Το ακίνητο (ετοιμοπαράδοτο ή υπό αποπεράτωση) πρέπει να βρίσκεται σε κατάλληλη θέση της πόλεως και θα πρέπει να διαθέτει συνολική επιφάνεια χώρων 115 τμ περίπου, πλέον ή έλαττον (± 10%), χωρίς κοινόχρηστους χώρους (χωρίς σε αυτήν να υπολογίζεται η επιφάνεια της εισόδου, του ανελκυστήρα, του κλιμακοστασίου, των πλατύσκαλων – διαδρόμων, του μηχανοστασίου, της απόληξης δώματος κ.λπ.).

Η χρονική διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται για τρία έτη, που θα αρχίζει από την επομένη της παραλαβής του οικήματος με Πρωτόκολλο, δυναμένη να παραταθεί με τους ίδιους όρους μέχρι εννέα ακόμη έτη, ολόκληρα ή κάθε έτος χωριστά ή και κατά μικρότερα χωριστά διαστήματα, με μονομερή δήλωση του υποχρεωτική για τον εκμισθωτή.

Σε περίπτωση που ο διαγωνισμός δεν αποδώσει θετικά , θα μπορεί να επαναλαμβάνεται με τους ίδιους όρους, χωρίς νεότερη απόφαση του ΔΣ του .

"Αλιεύοντας" την είδηση