Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΛΜΥΡΟΣ / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Διαγωνισμός από το ΙΚΑ για τη μίσθωση κτιρίου στη Σκιάθο
Διαγωνισμός από το ΙΚΑ για τη μίσθωση κτιρίου στη Σκιάθο

Διαγωνισμός από το ΙΚΑ για τη μίσθωση κτιρίου στη Σκιάθο

Τη διενέργεια δημόσιου μειοδοτικού διαγωνισμού μίσθωσης κτιρίου στην Σκιάθο, για τη μεταστέγαση του Γραφείου Κοινωνικής Ασφάλισης Σκιάθου αποφασίζει κατά πλειοψηφία το Διοικητικό Συμβούλιο του , με που αναρτήθηκε σήμερα στη “Διαύγεια”.

Το ακίνητο (ετοιμοπαράδοτο ή υπό αποπεράτωση) πρέπει να βρίσκεται σε κατάλληλη θέση της πόλεως και θα πρέπει να διαθέτει συνολική επιφάνεια χώρων 115 τμ περίπου, πλέον ή έλαττον (± 10%), χωρίς κοινόχρηστους χώρους (χωρίς σε αυτήν να υπολογίζεται η επιφάνεια της εισόδου, του ανελκυστήρα, του κλιμακοστασίου, των πλατύσκαλων – διαδρόμων, του μηχανοστασίου, της απόληξης δώματος κ.λπ.).

Η χρονική διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται για τρία έτη, που θα αρχίζει από την επομένη της παραλαβής του οικήματος με Πρωτόκολλο, δυναμένη να παραταθεί με τους ίδιους όρους μέχρι εννέα ακόμη έτη, ολόκληρα ή κάθε έτος χωριστά ή και κατά μικρότερα χωριστά διαστήματα, με μονομερή δήλωση του υποχρεωτική για τον εκμισθωτή.

Σε περίπτωση που ο διαγωνισμός δεν αποδώσει θετικά , θα μπορεί να επαναλαμβάνεται με τους ίδιους όρους, χωρίς νεότερη του ΔΣ του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνελήφθη 69χρονος οδηγός στον Αλμυρό #οδηγόςαυτοκινήτου - https://t.co/02rG7UPeZJ -

  • Διαδοχικοί μικροσεισμοί Ν/Δ του Βόλου #ασθενείςσεισμικέςδονήσεις - https://t.co/Aj4sT135Yi -

  • Σύσκεψη Κ. Αγοιραστού με Χρ. Τριαντόπουλο και δημάρχους για τον #Ιανό #Ιανό - https://t.co/NftnNBgPa4 -

"Αλιεύοντας" την είδηση