Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις δήμου Aλμυρού
Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις δήμου Aλμυρού

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις δήμου Aλμυρού

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η πόλη του Αλμυρού βάζει τα γιορτινά της. Ανάβει τον ουρανό της και σκορπάει τη χαρά και την ευτυχία γύρω της. Το πνεύμα των Χριστουγέννων μεταφέρει την αισιοδοξία και την ελπίδα σε όλους τους ανθρώπους, παρά τις δυσκολίες που βιώνουμε όλοι μας.

Ο Δήμος Αλμυρού σε συνεργασία με την ΄Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού, διοργανώνει για τις γιορτές των Χριστουγέννων μια σειρά εκδηλώσεων και δράσεων, με στόχο να δοθεί στην πόλη μας ένα γιορτινό κλίμα και να μεταδοθεί η μαγική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων. Σε όλη τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων θα βρίσκεται στην πλατεία μας Λούνα Παρκ όπου θα μπορούν όλα τα παιδιά να το απολαμβάνουν δωρεάν.

Διάφορα παιχνίδια θα ψυχαγωγούν τα παιδιά όλων των ηλικιών. Μικροί και μεγάλοι θα τραγουδήσουν, θα διασκεδάσουν, θα κατασκευάσουν, θα δημιουργήσουν, θα παίξουν, θα ακούσουν, θα παρακολουθήσουν και θα χαρούν, μεταδίδοντας το μήνυμα της αγάπης σε όλους τους συνανθρώπους τους.
Καλούνται όλα τα παιδιά υμμετάσχουν σε όλες τις εκδηλώσεις. Κάθε μέρα και μια γιορτή. Κάθε μέρα και κάτι διαφορετικό.

Το Πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Στις 17:00 ο Σύλλογος του Ειδικού Σχολείου ΑμεΑ (Στοργή) θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια της αίθουσας φυσικοθεραπείας – γυμναστηρίου στο Ειδικό Σχολείο. Θα λειτουργήσει Χριστουγεννιάτικο Bazaar. Στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή συμμετέχει η παιδική και νεανική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Αλμυρού με την επίβλεψη της μαέστρου Μ. Σαμαρτζή.

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Στις 17:00 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου της Ευξεινούπολης θα διεξαχθεί η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της ενορίας με τη συμμετοχή της χορωδίας του Ιερού Ναού και των κατηχητικών σχολείων.

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί το Fashion Show από την ΄Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού στο κτήμα Παπαθανασίου-Τιμπλαλέξη, με τη συμμετοχή των καταστημάτων ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ της περιοχής μας. Μια λαμπερή βραδιά με πολλές πολλές εκπλήξεις!!

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Η πόλη φωτίζεται, το δέντρο ανάβει και η γιορτή ξεκινάει. Στις 18:00 στην είσοδο του Δημαρχείου η Φιλαρμονική του Δήμου, μαζί με μικρούς μαθητές ντυμένους αγγελάκια και Αϊ Βασίληδες συγκεντρώνονται και ξεκινούν το ταξίδι τους στους δρόμους της πόλης και της αγοράς, παίζοντας και τραγουδώντας χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Στις 18:30 συγκεντρώνονται όλοι στην όμορφη πλατεία, όπου οι χορωδίες του Δήμου Αλμυρού, η παιδική- νεανική του Δημοτικού Ωδείου και η Μικτή Τετράφωνη, ψάλλουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια με τη συνοδεία της μαέστρου Μ. Σαμαρτζή και ακολουθεί το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου από το Δήμαρχο Αλμυρού. Μια μικρή έκπληξη μας περιμένει όλους.

Πολλά φαναράκια των ευχών (προσφορά της ΄Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού) θα περιμένουν τα παιδιά και τους μεγάλους για να τα στείλουν ψηλά, να φωτίσουν τον ουρανό, μαζί με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

«Στολίζουμε το δέντρο μας» από τις 17:00 – 19:00 στην είσοδο του Δημαρχείου. Τα παιδιά χρησιμοποιούν τη φαντασία τους και κατασκευάζουν χειροποίητα στολίδια, διακοσμώντας την πόλη, μαζί με τους εκπαιδευτικούς του ΚΔΑΠ του Δήμου Αλμυρού.

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Προβολή «Χριστουγεννιάτικης ταινίας» από τις 17:00 – 19:00 στην είσοδο του Δημαρχείου από τους εκπαιδευτικούς του ΚΔΑΠ του Δήμου Αλμυρού.

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού στις 18:30, παιδική παράσταση με τίτλο «Μια μαγική Χριστουγεννιάτικη Ευχή». Μια Θεατρική διασκευή της Ματίνας Μαρδέλη από το ομώνυμο παραμύθι της συγγραφέως Λεμονιάς Μουλά.

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Το πρωί οι μαθητές του Ειδικού σχολείου φυτεύουν λουλούδια στην πλατεία.

Στην είσοδο του Δημαρχείου από τις 17:00 – 19:00 τα παιδιά χρησιμοποιούν τη φαντασία τους μαζί με τους εκπαιδευτικούς του ΚΔΑΠ του Δήμου Αλμυρού κατασκευάζοντας χειροτεχνίες.

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Στην είσοδο του Δημαρχείου από τις 17:00 – 19:00 Χριστούγεννα, η γιορτή της αγάπης. Διαδραστική αφήγηση της ιστορίας της γέννησης του Χριστού, από τους εκπαιδευτικούς του ΚΔΑΠ.

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Στις 17:30, στο Γυμνάσιο Ευξεινούπολης, θα λειτουργήσει το Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar από τους μαθητές του Γυμνασίου.

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Η Φιλαρμονική του Δήμου θα σκορπίσει το πρωί τις μελωδίες της σε όλη την επαρχία Αλμυρού.

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Στην πλατεία του Αλμυρού στις 11:00 ελάτε να χορέψουμε……… με την Μαρίτα Τσάτσου.

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Γυμνασίου Πτελεού σας προσκαλούν στην πλατεία του Πτελεού στις 17:00 για να διασκεδάσετε με τα παιδικά και ενήλικα χορευτικά τμήματα, τα οποία θα παρουσιάσουν μοντέρνους και παραδοσιακούς χορούς.

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Ελάτε να φωτογραφηθείτε με τον Άγιο Βασίλη και να κάνετε Face Painting στην πλατεία του Αλμυρού από τις 17:00 – 19:00.

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Στην είσοδο του Δημαρχείου από τις 17:00 – 19:00, Χριστουγεννιάτικη ταινία για τους μικρούς μαθητές με την επιμέλεια των εκπαιδευτικών του ΚΔΑΠ Αλμυρού.

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Στην είσοδο του Δημαρχείου από τις 17:00 – 19:00, Αφήγηση-παρουσίαση του παραμυθιού «η Σάρα η Σαρανταποδαρούσα με τα 39 πόδια» από την κ. Μάρω Αισώπου.

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Στην είσοδο του Δημαρχείου από τις 17:00 – 19:00, Ελάτε να γράψουμε το γράμμα στον Αι Βασίλη με την Κατερίνα Καλομοίρη και να φτιάξουμε χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες με τους εκπαιδευτικούς του ΚΔΑΠ.

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Στην κεντρική πλατεία στις 21:00 συναυλία με τον Φώτη Τάμπα (προσφορά της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού). Ελάτε να τραγουδήσουμε και να διασκεδάσουμε.

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Τα κάλαντα στην πόλη= και στους δημοτικούς άρχοντες, ψάλλουν τα παιδιά της Φιλαρμονικής στις 12:00 στην Πλατεία του Αλμυρού. Ελάτε όλοι μαζί να γίνουμε μια ομάδα και να τραγουδήσουμε, παρέα με τον Άγιο Βασίλη.

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Τα κάλαντα στην πόλη και στους δημοτικούς άρχοντες ψάλλουν τα παιδιά της Φιλαρμονικής και της παιδικής και νεανικής χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου, στις 12:00 στην Πλατεία του Αλμυρού. Ελάτε όλοι μαζί να γίνουμε ομάδα και να τραγουδήσουμε, παρέα με τον Άγιο Βασίλη.

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Οι καλαντάρηδες του Περιφερειακού Τμήματος Χορού Αλμυρού, του Λυκείου Ελληνίδων Βόλου θα ξεχυθούν από τις 18:00 στους δρόμους του Αλμυρού και στην αγορά για να ψάλλουν τα κάλαντα των Φώτων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση