Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Χάθηκαν σε δάσος στις Νηές αλλά βρέθηκαν σώοι
Χάθηκαν σε δάσος στις Νηές αλλά βρέθηκαν σώοι

Χάθηκαν σε δάσος στις Νηές αλλά βρέθηκαν σώοι

Σώοι βρέθηκαν δύο 19χρονοι Έλληνες, χθες αργά το βράδυ, από αστυνομικούς και που τους αναζήτησαν , σε δασική έκταση στις Νηές Σούρπης.

Οι δύο νεαροί ζήτησαν   μέσω της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Εντοπισμού (112), που δίνει λύση  όταν κάποιος χάνει τον προσανατολισμό τους.

Άμεσα σήμανε κινητοποίηση και αστυνομικοί του Α.Τ. Αλμυρού, με συνδρομή πυροσβεστών του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Δρυμώνας  ξεκίνησαν τις έρευνες, για να τους εντοπίσουν στις 22.45 .

Ρουμάνα προκάλεσε τροχαίο στη Ν. Ιωνία

Τροχαίο με ελαφρύ τραυματισμό μιας 26χρονης προκλήθηκε  χθες το μεσημέρι στη Λ. Ειρήνης στη Ν. Ιωνία, με υπαίτιο μια 48χρονη από τη , που εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος, αλλά συνελήφθη το απόγευμα έξω από σπίτι της και διαπιστώθηκε ότι δεν είχε δίπλωμα.

Η αλλοδαπή οδηγούσε και ενώ προσπάθησε να στρίψει, συγκρούστηκε με δίκυκλο που οδηγούσε μια 26χρονη και κινούνταν επί της Λ. Ειρήνης. Αποτέλεσμα της ς ήταν ο ελαφρύς της νεαρής και οι υλικές στα δύο δίκυκλα.

Η Ελληνίδα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο, ενώ η αλλοδαπή, εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος.

Μετά από έρευνες των τροχονόμων, εντοπίστηκε και συνελήφθη στις 6.30 το απόγευμα έξω από το σπίτι της, ενώ διαπιστώθηκε ότι δεν είχε δίπλωμα.

Τέλος, από αστυνομικούς του Α.Τ.   συνελήφθη στο Στεφανοβίκειο ένας 39χρονος Αλβανός, διότι οδηγούσε δίκυκλο .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση