Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Αθλητικά-πολιτιστικά θέματα Αγ. Θεοδώρων υπόψη της αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ
Αθλητικά-πολιτιστικά θέματα Αγ. Θεοδώρων υπόψη της αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ

Αθλητικά-πολιτιστικά θέματα Αγ. Θεοδώρων υπόψη της αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ

Την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα , επισκέφθηκαν στο της, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, ο πρόεδρος του Αθλητικομορφωτικού Συλλόγου Αγίων Θεοδώρων Αλμυρού  Αθανασίου Χρήστος, ο ταμίας Αργυρίου Δημήτριος και ο υπεύθυνος αθλητικών εγκαταστάσεων Κραβαρίτης Στέργιος προκειμένου στο πλαίσιο της αγαστής συνς, με την Περιφέρεια ς, να συζητήσουν θέματα κυρίως αθλητισμού και πολιτισμού της περιοχής.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκε το θέμα της συνδιοργάνωσης με την Περιφέρεια ς, μελλοντικών εκδηλώσεων του Συλλόγου με την κ. να είναι θετική, εφόσον όμως επιτρέπεται η πραγματοποίησή τους λόγω των αυστηρών μέτρων για την πανδημία.

Η κ. Κολυνδρίνη, παράλληλα, τους δήλωσε την πρόθεσή της, να ικανοποιήσει αίτημα του Συλλόγου, που έχει να κάνει με τις εργασίες στο Δημοτικό γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων.

Σε δηλώσεις της η αντιπεριφερειάρχης  ανέφερε: «είχαμε μια εποικοδομητική , συζητώντας θέματα που αφορούν την περιοχή των Αγίων Θεοδώρων. Ακούμε τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών, τα ιεραρχούμε, τα προγραμματίζουμε και τα υλοποιούμε. Θέλουμε τις συνεργασίες με όλους και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα με την υλο έργων, με τη συμβολή και συν των Δήμων και των Τοπικών Συμβουλίων. Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας αρκετές φορές έχουμε βοηθήσει τους Δήμους πέραν του αυστηρού πλαισίου των αρμοδιοτήτων μας και με παρεμβάσεις μας, συμβάλλαμε στην ολοκλήρωση έργων, προς όφελος των πολιτών».

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση