Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΛΜΥΡΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Αρωγός της Μητρόπολης η Ένωση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού
Αρωγός της Μητρόπολης η Ένωση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού

Αρωγός της Μητρόπολης η Ένωση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού

Τον Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνάτιο επισκέφτηκε το Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού.
Στην εγκάρδια συζήτηση που ακολούθησε, αναδείχτηκαν προβλήματα που αφορούν την περιοχή του Αλμυρού.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο θέμα της επένδυσης στις , για το οποίο διατηρείται ακόμη το επενδυτικό ενδιαφέρον.
Τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης, διαβεβαίωσαν  πως η θα διαθέτει εφεξής έναν ακόμη φυσικό σύμμαχο για την υλοποίηση του επενδυτικού σχεδιασμού στην περιοχή των Νηών και γενικότερα στην επαρχία Αλμυρού.
Εξάλλου, έγινε αναφορά στην ανάγκη αξιοποίησης των ανεκμετάλλευτων δυνατοτήτων της περιοχής μέσα από την του μοναστηριακού και εκκλησιαστικού τουρισμού, καθώς υπάρχουν σ’ αυτήν πολλοί προορισμοί μεγάλης φυσικής ομορφιάς και ιστορικής θρησκευτικής αξίας, που μπορούν να αυξήσουν κατακόρυφα την επισκεψιμότητα αλλά και την αναγνωρισιμότητα του τόπου.
Στον Σεβασμιότατο, προσφέρθηκαν συμβολικά προϊόντα του γυναικείου Συνεταιρισμού του Πτελεού “Φτελιά”, καθώς και αρωματικά από την περιοχή της Βρύναινας.
Η Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού, θέλει βάσιμα να αισιοδοξεί πως με τη και στήριξη της Μητρόπολης Δημητριάδος, θα ανιχνευτούν νέοι και τρόποι ανάπτυξης και αξιοποίησης της περιοχής, που ως τώρα δεν είχαν αναζητηθεί.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ματαιώνεται λόγω COVID-19 το παζάρι Βελεστίνου  - https://t.co/Kj7qcgeLzS -

  • Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση καλυμμάτων στα δίκτυα ύδατος και ρεύματος στον κυματοθραύστη - https://t.co/VTnlCs8jkX… -

  • Εκπαίδευση τεσσάρων μαθητευόμενων ατόμων των ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ στην ΠΕΜΣ #ΕΠΑΣΟΑΕΔ - https://t.co/6Z2P4ViCoS -

"Αλιεύοντας" την είδηση