Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Αρωγός της Μητρόπολης η Ένωση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού
Αρωγός της Μητρόπολης η Ένωση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού

Αρωγός της Μητρόπολης η Ένωση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού

Τον Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνάτιο επισκέφτηκε το Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού.
Στην εγκάρδια συζήτηση που ακολούθησε, αναδείχτηκαν προβλήματα που αφορούν την περιοχή του Αλμυρού.
Ιδιαίτερη έγινε στο θέμα της επένδυσης στις Νηές Μαγνησίας, για το οποίο διατηρείται ακόμη το επενδυτικό ενδιαφέρον.
Τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης, διαβεβαίωσαν  πως η θα διαθέτει εφεξής έναν ακόμη φυσικό σύμμαχο για την υλοποίηση του επενδυτικού σχεδιασμού στην περιοχή των Νηών και γενικότερα στην επαρχία Αλμυρού.
Εξάλλου, έγινε στην ανάγκη αξιοποίησης των ανεκμετάλλευτων δυνατοτήτων της περιοχής μέσα από την ανάπτυξη του μοναστηριακού και εκκλησιαστικού τουρισμού, καθώς υπάρχουν σ’ αυτήν πολλοί προορισμοί μεγάλης φυσικής ομορφιάς και ιστορικής θρησκευτικής αξίας, που μπορούν να αυξήσουν κατακόρυφα την επισκεψιμότητα αλλά και την αναγνωρισιμότητα του τόπου.
Στον Σεβασμιότατο, προσφέρθηκαν συμβολικά του γυναικείου Συνεταιρισμού του Πτελεού “Φτελιά”, καθώς και αρωματικά από την περιοχή της Βρύναινας.
Η Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού, θέλει βάσιμα να αισιοδοξεί πως με τη βοήθεια και στήριξη της Μητρόπολης Δημητριάδος, θα ανιχνευτούν νέοι δρόμοι και τρόποι ανάπτυξης και αξιοποίησης της περιοχής, που ως τώρα δεν είχαν αναζητηθεί.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση