Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Αρνητικός ο δήμαρχος Αλμυρού στη δημιουργία hot spot
Αρνητικός ο δήμαρχος Αλμυρού στη δημιουργία hot spot

Αρνητικός ο δήμαρχος Αλμυρού στη δημιουργία hot spot

Κάθετα αντίθετος σε μια ενδεχόμενη περίπτωση να αποφασιστεί η δημιουργία χώρου εγκατάστασης παράνομων μεταναστών στον Αλμυρό, χωρίς να προηγηθεί συννεόηση με τη Δημοτική Αρχή, δηλώνει ο δήμαρχος Αλμυρού,  Βαγγέλης Χατζηκυριάκος, με αφορμή δημοσιεύματα που εμφανίζουν τον ως μια από τις δεκάδες περιοχές της χώρας όπου θα μεταφερθούν περίπου 20.000 συνολικά μετανάστες από τα νησιά.

Μιλώντας στην Βόλου, ο κ. Χατζηκυριάκος εμφανίστηκε ακόμη πιο αρνητικός στο ενδεχόμενο ο χώρος αυτός, να είναι κτίριο που λειτουργούσε στο παρελθόν ως …super market, για τον πρόσθετο λόγο ότι βρίσκεται στο της Πλατείας του Αλμυρού.

Πάντως, όπως τόνισε, από επικοινωνίες που είχε σήμερα για να λάβει διευκρινίσεις γύρω από το θέμα, το συμπέρασμα που συνήγαγε, είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα επίσημο.

«Ελπίζω να μην αιφνιδιαστούμε γιατί, αν γίνει αυτό, το λέω ότι θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα» τόνισε χαρακτηριστικά, ο δήμαρχος Αλμυρού, προσθέτοντας πως η φημολογία γύρω από το ενδεχόμενο δημιουργίας κέντρου μεταναστών στην περιοχή έχει προκαλέσει αναστάτωση μεταξύ των κατοίκων.

Ο ίδιος αναγνώρισε πάντως, ότι το θέμα με τους πρόσφυγες και μετανάστες είναι μεγάλο και πρέπει να επιλυθεί, όχι όμως χωρίς συνεννόηση.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση