Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΛΜΥΡΟΣ / Αρνητικός ο δήμαρχος Αλμυρού στη δημιουργία hot spot
Αρνητικός ο δήμαρχος Αλμυρού στη δημιουργία hot spot

Αρνητικός ο δήμαρχος Αλμυρού στη δημιουργία hot spot

Κάθετα αντίθετος σε μια ενδεχόμενη περίπτωση να αποφασιστεί η χώρου εγκατάστασης παράνομων μεταναστών στον , χωρίς να προηγηθεί συννεόηση με τη Δημοτική Αρχή, δηλώνει ο δήμαρχος Αλμυρού,  Βαγγέλης Χατζηκυριάκος, με αφορμή δημοσιεύματα που εμφανίζουν τον ως μια από τις δεκάδες περιοχές της χώρας όπου θα μεταφερθούν περίπου 20.000 συνολικά από τα .

Μιλώντας στην ΕΡΤ , ο κ. Χατζηκυριάκος εμφανίστηκε ακόμη πιο αρνητικός στο ενδεχόμενο ο χώρος αυτός, να είναι που λειτουργούσε στο παρελθόν ως …super market, για τον πρόσθετο λόγο ότι βρίσκεται στο της Πλατείας του Αλμυρού.

Πάντως, όπως τόνισε, από επικοινωνίες που είχε σήμερα για να λάβει διευκρινίσεις γύρω από το θέμα, το συμπέρασμα που συνήγαγε, είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα επίσημο.

«Ελπίζω να μην αιφνιδιαστούμε γιατί, αν γίνει αυτό, το λέω ότι θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα» τόνισε χαρακτηριστικά, ο δήμαρχος Αλμυρού, προσθέτοντας πως η φημολογία γύρω από το ενδεχόμενο δημιουργίας κέντρου μεταναστών στην περιοχή έχει προκαλέσει αναστάτωση μεταξύ των κατοίκων.

Ο ίδιος αναγνώρισε πάντως, ότι το θέμα με τους και είναι μεγάλο και πρέπει να επιλυθεί, όχι όμως χωρίς συνεννόηση.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #διακομιδή 73χρονης από την Σκόπελο στο Βόλο #διακομιδή - https://t.co/AvNQLnFkfM -

  • Συνελήφθη αλλοδαπός για #παραεμπόριο #παραεμπόριο - https://t.co/bo8i4LndC4 -

  • Νέα γέφυρα στον Ξηριά κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/5dHeOA4ehL -

"Αλιεύοντας" την είδηση