Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Aπεβίωσε ο δημοτικός σύμβουλος ο Κώστας Βαλαμούτης
Aπεβίωσε ο δημοτικός σύμβουλος ο Κώστας Βαλαμούτης

Aπεβίωσε ο δημοτικός σύμβουλος ο Κώστας Βαλαμούτης

Aπεβίωσε σε ηλικία 56 ετών,  χτυπημένος από την επάρατο νόσο, σήμερα τα ξημερώματα ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας στον Αλμυρό και πρώην αντιδήμαρχος .

Ο εκλιπών,γνωστός επαγγελματίας του Αλμυρού, τριών παιδιών,  διετέλεσε επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος  και πρόεδρος της Κοινότητας Κοκκωτών απ' όπου  καταγόταν.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεσθεί από τον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Αλμυρού, αύριο Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου στις 12.00 το μεσημέρι. Η σορός του θα είναι από ώρα 10.00 το πρωί στον Ιερό Ναό.

Ψήφισμα  Δήμου Αλμυρού

Το Συμβούλιο Αλμυρού, σήμερα την 8η του μηνός Ιανουαρίου 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 13.00΄ μ.μ., συνήλθε σε Δημόσια Έκτακτη – Κατεπείγουσα Συνεδρίαση στο Δημοτικό Κατάστημα, μόλις πληροφορήθηκε το θάνατο του νσταντίνου Βαλαμούτη, προκειμένου να αποδώσει φόρο τιμής στη μνήμη του εκλιπόντος, ο οποίος διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος Αλμυρού και αντιδήμαρχος επί σειρά ετών, προσφέροντας ανελλιπώς τις υπηρεσίες του στο Δήμο και στην κοινωνία του Δήμου Αλμυρού και αποφάσισε ομόφωνα, να εκφραστούν τα θερμά συλλυπητήρια στην του εκλιπόντος.

Αροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου να παραστεί στη νεκρώσιμη ακολουθία και να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του.

Συλλυπητήρια επιστολή

Με μεγάλη συγκίνηση και σεβασμό, η ΝΟ.Δ.Ε. ς αποχαιρετά σήμερα τον Κώστα Βαλαμούτη ένα σημαντικό κομματικό και αυτοδιοικητικό στέλεχος της τοπικής Νέας Δημοκρατίας, που υπηρέτησε τον τόπο, με όραμα, συνέπεια, ήθος και αγωνιστικό πνεύμα.

Ήταν μέλος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ., της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αλμυρού και αργότερα της ΝΟ.Δ.Ε. ς.

Εκλεγμένος με την παράταξη της σημερινής Δημοτικής Αρχής Αλμυρού του Δημήτρη Εσερίδη, διατέλεσε αντιδήμαρχος και επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Κοινότητας Κοκκωτών.

Ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας Δημοσθένης Β. Νταόπουλος εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια εκ μέρους όλων των μελών της, στην του εκλιπόντος. Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να έχει καλό ταξίδι και καλό παράδεισο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση