Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Aπεβίωσε ο δημοτικός σύμβουλος ο Κώστας Βαλαμούτης
Aπεβίωσε ο δημοτικός σύμβουλος ο Κώστας Βαλαμούτης

Aπεβίωσε ο δημοτικός σύμβουλος ο Κώστας Βαλαμούτης

Aπεβίωσε σε ηλικία 56 ετών,  χτυπημένος από την επάρατο νόσο, σήμερα τα ξημερώματα ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας στον και πρώην Κώστας Βαλαμούτης .

Ο εκλιπών,γνωστός επαγγελματίας του Αλμυρού, πατέρας τριών παιδιών,  διετέλεσε επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος  και πρόεδρος της Κοινότητας Κοκκωτών απ' όπου  καταγόταν.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεσθεί από τον Ιερό αό Ευαγγελιστρίας Αλμυρού, αύριο Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου στις 12.00 το μεσημέρι. Η σορός του θα είναι από 10.00 το πρωί στον Ιερό αό.

Ψήφισμα  Δήμου Αλμυρού

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού, σήμερα την 8η του μηνός Ιανουαρίου 2019, ημέρα Τρίτη και 13.00΄ μ.μ., συνήλθε σε Δημόσια Έκτακτη – Κατεπείγουσα Συνεδρίαση στο Δημοτικό Κατάστημα, μόλις πληροφορήθηκε το θάνατο του Κωνσταντίνου Βαλαμούτη, προκειμένου να αποδώσει φόρο τιμής στη μνήμη του εκλιπόντος, ο οποίος διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος Αλμυρού και επί σειρά ετών, προσφέροντας ανελλιπώς τις υπηρεσίες του στο Δήμο και στην κοινωνία του Δήμου Αλμυρού και αποφάσισε ομόφωνα, να εκφραστούν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου να παραστεί στη νεκρώσιμη ακολουθία και να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του.

Συλλυπητήρια επιστολή

Με μεγάλη συγκίνηση και σεβασμό, η ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας αποχαιρετά σήμερα τον Κώστα Βαλαμούτη ένα σημαντικό κομματικό και αυτοδιοικητικό στέλεχος της τοπικής Νέας ς, που υπηρέτησε τον τόπο, με όραμα, συνέπεια, ήθος και αγωνιστικό πνεύμα.

Ήταν μέλος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ., της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αλμυρού και αργότερα της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας.

Εκλεγμένος με την παράταξη της σημερινής Δημοτικής Αρχής Αλμυρού του Δημήτρη Εσερίδη, διατέλεσε αντιδήμαρχος και επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Κοινότητας Κοκκωτών.

Ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας Δημοσθένης Β. Νταόπουλος εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια εκ μέρους όλων των μελών της, στην οικογένεια του εκλιπόντος. Ευχόμαστε μέσα από την μας να έχει καλό ταξίδι και καλό παράδεισο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση