Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Αντιμετώπιση καιρικών φαινομένων στον Δήμο Αλμυρού
Αντιμετώπιση καιρικών φαινομένων στον Δήμο Αλμυρού

Αντιμετώπιση καιρικών φαινομένων στον Δήμο Αλμυρού

Ο βρίσκετι με όλες του τις δυνάμεις σε διαρκή επιχειρησιακή ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν προκύψει από τις τελευταίες χιονοπτώσεις και τον παγετό.

Με συντονισμένες ενέργειες, με το μηχανολογικό εξοπλισμό και το ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει, εξακολουθούν να επιχειρούν για τη διάνοιξη και τον καθαρισμό του οδικού δικτύου.

Με κύριο γνώμονα την των πολιτών, όλες οι εμπλεκόμενες του Δήμου Αλμυρού και σε συν πάντα με την Περιφερειακή Ενότητα ς, εργάζονται νυχθημερόν για να παραμείνει όλο το δίκτυο ανοιχτό.

Καλούνται οι πολίτες να λαμβάνουν υπόψη τα έκτακτα δελτία επιδείνωσης καιρού για τον ασφαλή σχεδιασμό των μετακινήσεων και των δραστηριοτήτων τους, καθώς τις επόμενες ημέρες και ιδίως την 6 Ιανουαρίου 2019, προβλέπεται ότι θα παρατηρηθεί και πολύ χαμηλές θερμοες

Ο δήμαρχος Αλμυρού θέλει ευχαριστεί δύο συντοπίτες, κ.κ. Κ.Κ και Σ.Π., οι οποίοι εθελοντικά με τα μηχανήματά τους συνδράμουν στις προσπάθειες του Δήμου για να διατηρηθούν οι ανοιχτοί καθώς και όλο το προσωπικό του Δήμου που εργάζεται κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση