Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΛΜΥΡΟΣ / Αντιμετώπιση καιρικών φαινομένων στον Δήμο Αλμυρού
Αντιμετώπιση καιρικών φαινομένων στον Δήμο Αλμυρού

Αντιμετώπιση καιρικών φαινομένων στον Δήμο Αλμυρού

Ο Αλμυρού βρίσκεται με όλες του τις δυνάμεις σε διαρκή επιχειρησιακή ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν προκύψει από τις τελευταίες και τον παγετό.

Με συντονισμένες ενέργειες, με το μηχανολογικό εξοπλισμό και το ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει, εξακολουθούν να επιχειρούν για τη διάνοιξη και τον καθαρισμό του οδικού δικτύου.

Με κύριο γνώμονα την των πολιτών, όλες οι εμπλεκόμενες του Δήμου Αλμυρού και σε πάντα με την , εργάζονται νυχθημερόν για να παραμείνει όλο το δίκτυο ανοιχτό.

Καλούνται οι να λαμβάνουν υπόψη τα έκτακτα δελτία επιδείνωσης καιρού για τον ασφαλή σχεδιασμό των μετακινήσεων και των δραστηριοτήτων τους, καθώς τις επόμενες ημέρες και ιδίως την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019, προβλέπεται ότι θα παρατηρηθεί παγετός και πολύ χαμηλές

Ο δήμαρχος Αλμυρού θέλει ευχαριστεί δύο συντοπίτες, κ.κ. Κ.Κ και Σ.Π., οι οποίοι εθελοντικά με τα μηχανήματά τους συνδράμουν στις προσπάθειες του Δήμου για να διατηρηθούν οι ανοιχτοί καθώς και όλο το προσωπικό του Δήμου που εργάζεται κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αντικατάσταση παλαιών υδρομετρητών με νέα «έξυπνα υδρόμετρα» στον Δήμο Ρήγα Φεραίου - https://t.co/91ijCbd0RW… -

  • Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «#Αγγλικά στο #Νηπιαγωγείο: Προς μια Πολυγλωσσική Εκπαίδευση» - https://t.co/7re6IZCmGM… -

  • Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά βόλεϊ γυναικών του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 - https://t.co/05RmD4w1fr… -

"Αλιεύοντας" την είδηση