Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΛΜΥΡΟΣ / Αντιμετώπιση καιρικών φαινομένων στον Δήμο Αλμυρού
Αντιμετώπιση καιρικών φαινομένων στον Δήμο Αλμυρού

Αντιμετώπιση καιρικών φαινομένων στον Δήμο Αλμυρού

Ο Δήμος Αλμυρού βρίσκεται με όλες του τις δυνάμεις σε διαρκή επιχειρησιακή ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν προκύψει από τις τελευταίες χιονοπτώσεις και τον παγετό.

Με συντονισμένες ενέργειες, με το μηχανολογικό εξοπλισμό και το ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει, εξακολουθούν να επιχειρούν για τη διάνοιξη και τον καθαρισμό του οδικού δικτύου.

Με κύριο γνώμονα την ασφάλεια των πολιτών, όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες του Δήμου Αλμυρού και σε συνεργασία πάντα με την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, εργάζονται νυχθημερόν για να παραμείνει όλο το δίκτυο ανοιχτό.

Καλούνται οι πολίτες να λαμβάνουν υπόψη τα έκτακτα δελτία επιδείνωσης καιρού για τον ασφαλή σχεδιασμό των μετακινήσεων και των δραστηριοτήτων τους, καθώς τις επόμενες ημέρες και ιδίως την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019, προβλέπεται ότι θα παρατηρηθεί παγετός και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες

Ο δήμαρχος Αλμυρού θέλει ευχαριστεί δύο συντοπίτες, κ.κ. Κ.Κ και Σ.Π., οι οποίοι εθελοντικά με τα μηχανήματά τους συνδράμουν στις προσπάθειες του Δήμου για να διατηρηθούν οι δρόμοι ανοιχτοί καθώς και όλο το προσωπικό του Δήμου που εργάζεται κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αυτοψία ΕΛΓΑ σε ζημιές που προκάλεσε η Μήδεια σε καλλιέργειες του Δήμου Ζαγοράς -Μουρεσίου - https://t.co/pSfgKOXSWh -

  • Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα δίκυκλο - https://t.co/NT71FwFO4t -

  • Ελαφρά τραυματίας νεαρός μοτοσικλετιστής - https://t.co/dkVF498z60 -

"Αλιεύοντας" την είδηση