Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Ανάστατοι στην Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού, με την απομάκρυνση του Π.Κ.
Ανάστατοι στην Ένωση  Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού, με την απομάκρυνση  του Π.Κ.

Ανάστατοι στην Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού, με την απομάκρυνση του Π.Κ.

Ανάστατα είναι τα μέλη της Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού,εξ’ αιτίας της απομάκρυνσης του Πυροσβεστικού Κλιμακίου  από την πόλη.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν για το θέμα τονίζουν: “Αυτό που φοβόμασταν και για το οποίο είχαμε έγκαιρα προειδοποιήσει με ψήφισμα προς το Δημοτικό Συμβούλιο, τελικά συνέβη.

Με το ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε στις 31/3, απομακρύνεται με κοινή υπουργική απόφαση το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αλμυρού και μεταφέρεται στην Τεχνική Βάση Δρυμώνα, στην Εθνική Οδό.
Πρόκειται για ένα ακόμη επεισόδιο στο σήριαλ της αποψίλωσης του Αλμυρού από κάθε δημόσια υπηρεσία που εκτυλίσσεται μπροστά μας όλα τα τελευταία χρόνια.
Η διαφορά τώρα βέβαια είναι ότι τα αντικείμενα εργασίας των προηγούμενων υπηρεσιών που απομακρύνθηκαν (πχ Εφορία, ΙΚΑ) εξυπηρετούνται σε μεγάλο βαθμό μέσα από το διαδίκτυο ή τους λογιστές. Στην περίπτωση αυτή όμως, δεν μπορεί να αντικατασταθεί ή να αναπληρωθεί το επιχειρησιακό κομμάτι της λειτουργίας του Π.Κ. Αλμυρού, στο οποίο, παίζουν ρόλο ακόμη και τα δευτερόλεπτα για την έγκαιρη κατάσβεση μιας πυρκαγιάς εντός του αστικού ιστού.
Δυστυχώς, η εφαρμοζόμενη κυβερνητική πολιτική, δεν θα μπορούσε να εξαιρέσει και την πόλη μας από την τακτική της συνεχούς απαξίωσης και υποβάθμισης στο όνομα της εξοικονόμησης πόρων, την ίδια ώρα που μεγάλα ποσά σπαταλώνται σε κάθε άλλο παρά παραγωγικές δραστηριότητες.
Η Ενωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού εκφράζει για μια ακόμα φορά την έντονη αντίθεση και διαμαρτυρία της για τη συνεχιζόμενη επιδείνωση του επιπέδου και των συνθηκών ζωής στην περιοχή μας.

Πρέπει να προσπαθήσουμε να παραδώσουμε μια πόλη η οποία να εξελίσσεται και να διαθέτει την κατάλληλη υποδομή, ώστε να βρίσκεται ψηλά στην φαρέτρα των επιλογών των παιδιών μας προκειμένου να δημιουργήσουν εδώ τη δική τους ζωή.

Η υπεράσπιση της ποιότητας ζωής του τόπου στον οποίον ζούμε όλοι μας και φιλοδοξούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας, είναι υπόθεση ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!”
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση