Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΛΜΥΡΟΣ / Αναφορά Παν. Ηλιόπουλου για επίσπευση έργων στον Αλμυρό
Αναφορά Παν. Ηλιόπουλου για επίσπευση έργων στον Αλμυρό

Αναφορά Παν. Ηλιόπουλου για επίσπευση έργων στον Αλμυρό

Παρέμβαση για την επίσπευση των εργασιών και άμεση διεκπεραίωση των ανειλημμένων έργων στο Δήμο Αλμυρού πραγματοποίησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

Συγκεκριμένα, κατέθεσε αναφορά, στην οποία επισημαίνει την χαρακτηριστική κωλυσιεργία σχετικώς με τα που αφορούν την ανάπλαση και την αγροτική οδοποιϊα, κατάσταση η οποία εκπορεύεται από την εμφανή θεσμική και λειτουργική υποβάθμιση της Τοπικής Αυτοδιοικήσεως.

Εν συνεχεία καταδεικνύει την ανάγκη επισπεύσεως των έργων, την εξέλιξη των οποίων όμως αναστέλλει η διακοπή των εργασιών από τους αναδόχους, παρά την αγαστή που διαπνέει τη σχέση του Δήμου Αλμυρού και των αρμοδίων υπηρεσιών. Επίσης καταδεικνύει και τους λόγους για τους οποίους ο έλεγχος νομιμότητας των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και της Οικονομικής Επιτροπής απαιτεί ιδιαιτέρως μεγάλο χρονικό διάστημα, παράγοντα αποτρεπτικό για την επιδιωκόμενη άμεση ολοκλήρωση των εργασιών.

Πάγιο και καθολικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας του Αλμυρού είναι η αποπεράτωση των εργασιών αυτών που εντάσσονται στο χρηματοδοτήσεως «Αλέξανδρος Μπαλτατζής», εξέλιξη που θα σηματοδοτήσει αναντιρρήτως μια ανάκαμψη της τοπικής οικονομικής και εμπορικής ζωής του Αλμυρού.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Φώφη Γεννηματά: Πάνδημη συγκίνηση σε ένα ενωτικό «αντίο» - https://t.co/U9ZCP1XTPa -

  • «Είμαι δυνατή»: Το μήνυμα της Ιωάννας προς κάθε γυναίκα - https://t.co/qpDtqMeqYy -

  • Κρούσματα: Η χειρότερη εβδομάδα από την αρχή της πανδημίας #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/7KXOfABj1P -

"Αλιεύοντας" την είδηση