Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Αναφορά Παν. Ηλιόπουλου για επίσπευση έργων στον Αλμυρό
Αναφορά Παν. Ηλιόπουλου για επίσπευση έργων στον Αλμυρό

Αναφορά Παν. Ηλιόπουλου για επίσπευση έργων στον Αλμυρό

Πρέμβση για την επίσπευση των εργασιών και άμεση διεκπεραίωση των ανειλημμένων έργων στο Δήμο Αλμυρού πραγματοποίησε ο ς ς της Χρυσής ς .

Συγκεκριμένα, κατέθεσε αναφορά, στην οποία επισημαίνει την χαρακτηριστική κωλυσιεργία σχετικώς με τα που αφορούν την και την αγροτική οδοποιϊα, κατάσταση η οποία εκπορεύεται από την εμφανή θεσμική και λειτουργική υποβάθμιση της Τοπικής Αυτοδιοικήσεως.

Εν συνεχεία καταδεικνύει την ανάγκη επισπεύσεως των έργων, την εξέλιξη των οποίων όμως αναστέλλει η διακοπή των εργασιών από τους αναδόχους, παρά την αγαστή που διαπνέει τη σχέση του Δήμου Αλμυρού και των αρμοδίων υπηρεσιών. Επίσης καταδεικνύει και τους λόγους για τους οποίους ο έλεγχος νομιμότητας των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και της Οικονομικής Επιτροπής απαιτεί ιδιαιτέρως μεγάλο χρονικό διάστημα, παράγοντα αποτρεπτικό για την επιδιωκόμενη άμεση ολοκλήρωση των εργασιών.

Πάγιο και καθολικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας του Αλμυρού είναι η αποπεράτωση των εργασιών αυτών που εντάσσονται στο χρηματοδοτήσεως «Αλέξανδρος Μπαλτατζής», εξέλιξη που θα σηματοδοτήσει αναντιρρήτως μια ανάκαμψη της τοπικής οικονομικής και εμπορικής ζωής του Αλμυρού.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση