Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Αναφορά Παν. Ηλιόπουλου για επίσπευση έργων στον Αλμυρό
Αναφορά Παν. Ηλιόπουλου για επίσπευση έργων στον Αλμυρό

Αναφορά Παν. Ηλιόπουλου για επίσπευση έργων στον Αλμυρό

Παρέμβαση για την επίσπευση των εργασιών και άμεση διεκ των ανειλημμένων έργων στο Δήμο Αλμυρού πραγματοποίησε ο βουλευτής της Χρυσής ς .

Συγκεκριμένα, κατέθεσε αναφορά, στην οποία επισημαίνει την χαρακτηριστική κωλυσιεργία σχετικώς με τα έργα που αφορούν την και την αγροτική οδοποιϊα, κατάσταση η οποία εκπορεύεται από την εμφανή θεσμική και λειτουργική της Τοπικής Αυτοδιοικήσεως.

Εν συνεχεία καταδεικνύει την ανάγκη επισπεύσεως των έργων, την εξέλιξη των οποίων όμως αναστέλλει η διακοπή των εργασιών από τους αναδόχους, παρά την αγαστή συνεργασία που διαπνέει τη σχέση του Δήμου Αλμυρού και των αρμοδίων υπηρεσιών. Επίσης καταδεικνύει και τους λόγους για τους οποίους ο έλεγχος νομιμότητας των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και της Οικονομικής Επιτροπής απαιτεί ιδιαιτέρως μεγάλο χρονικό διάστημα, παράγοντα αποτρεπτικό για την επιδιωκόμενη άμεση ολο των εργασιών.

Πάγιο και καθολικό αίτημα της τοπικής ς του Αλμυρού είναι η αποπεράτωση των εργασιών αυτών που εντάσσονται στο χρηματοδοτήσεως «Αλέξανδρος Μπαλτατζής», εξέλιξη που θα σηματοδοτήσει αναντιρρήτως μια ανάκαμψη της τοπικής οικονομικής και εμπορικής ς του Αλμυρού.

"Αλιεύοντας" την είδηση