Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Αλ. Μεϊκόπουλος: «Κρίσιμη και καθοριστική η ταχύτητα στην καταγραφή των ζημιών στις αγροτικές καλλιέργειες του Αλμυρού»
Αλ. Μεϊκόπουλος: «Κρίσιμη και καθοριστική η ταχύτητα στην καταγραφή των ζημιών στις αγροτικές καλλιέργειες του Αλμυρού»

Αλ. Μεϊκόπουλος: «Κρίσιμη και καθοριστική η ταχύτητα στην καταγραφή των ζημιών στις αγροτικές καλλιέργειες του Αλμυρού»

 

 

«Κρίσιμη και καθοριστική είναι η ταχύτητα στην πλήρη καταγραφή των ζημιών στις αγροτικές που καταστράφηκαν» υπογράμμισε ο Αλέξανδρος στη σημερινή του επίσκεψη στην περιοχή του Αλμυρού.

Πρέπει ο ΕΛΑ με κλιμάκια να μεταβεί άμεσα στην περιοχή για έλεγχο και να δοθούν άμεσα οι αποζημιώσεις με την προκαταβολή των επιδοτήσεων, ώστε να κερδηθεί , αλλά και να καλυφθούν οι αγρότες για το μεγαλύτερο δυνατό κομ της ζημιάς.

Πρέπει να γίνει ενεργοποίηση του άρ. 18 παρ. 2 του Κανονισμού του ΕΛΑ ώστε να ξεκινήσει γενικευμένη εκτίμηση  και όχι εξατομικευμένη, προκειμένου να έχουμε αμεσότερα γνώση του οικονομικού μεγέθους της ζημιάς στις και άρα να γίνει γρηγορότερα η απονομή των αποζημιώσεων.

Ο βουλευτής βρίσκεται σήμερα στον με κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, όπου μετέβησαν στο Χολόρεμα, το , το Μαυρόλοφο, και άλλα σημεία και πραγματοποίησαν αυτοψία και καταγραφή της ς στις πληγείσες περιοχές, ενώ νωρίτερα συμμετείχε και στη σύσκεψη ενημέρωσης που έγινε στο Δημαρχείο Αλμυρού.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση