Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Αλ. Μεϊκόπουλος: «Κρίσιμη και καθοριστική η ταχύτητα στην καταγραφή των ζημιών στις αγροτικές καλλιέργειες του Αλμυρού»
Αλ. Μεϊκόπουλος: «Κρίσιμη και καθοριστική η ταχύτητα στην καταγραφή των ζημιών στις αγροτικές καλλιέργειες του Αλμυρού»

Αλ. Μεϊκόπουλος: «Κρίσιμη και καθοριστική η ταχύτητα στην καταγραφή των ζημιών στις αγροτικές καλλιέργειες του Αλμυρού»

 

 

«Κρίσιμη κι κθοριστική είναι η ταχύτητα στην πλήρη καταγραφή των ζημιών στις αγροτικές που καταστράφηκαν» υπογράμμισε ο Αλέξανδρος στη σημερινή του επίσκεψη στην περιοχή του Αλμυρού.

Πρέπει ο ΕΛΓΑ με κλιμάκια να μεταβεί άμεσα στην περιοχή για έλεγχο και να δοθούν άμεσα οι αποζημιώσεις με την προκαταβολή των επιδοτήσεων, ώστε να κερδηθεί χρόνος, αλλά και να καλυφθούν οι αγρότες για το μεγαλύτερο δυνατό κομμάτι της ζημιάς.

Πρέπει να γίνει ενεργοποίηση του άρ. 18 παρ. 2 του Κανονισμού του ΕΛΓΑ ώστε να ξεκινήσει γενικευμένη εκτίμηση  και όχι εξατομικευμένη, προκειμένου να έχουμε αμεσότερα γνώση του οικονομικού μεγέθους της ζημιάς στις και άρα να γίνει γρηγορότερα η απονομή των αποζημιώσεων.

Ο ς βρίσκεται σήμερα στον με κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, όπου μετέβησαν στο Χολόρεμα, το Αργιλοχώρι, το Μαυρόλοφο, και άλλα σημεία και πραγματοποίησαν και καταγραφή της ς στις πληγείσες περιοχές, ενώ νωρίτερα συμμετείχε και στη ενημέρωσης που έγινε στο Δημαρχείο Αλμυρού.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση