Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Η ΜΠΕ αύξησης ισχύος της υπό ίδρυση μονάδας ηλεκτροπαραγωγής στο Δ.Σ. Αλμυρού
Η ΜΠΕ αύξησης ισχύος της υπό ίδρυση μονάδας ηλεκτροπαραγωγής στο Δ.Σ. Αλμυρού

Η ΜΠΕ αύξησης ισχύος της υπό ίδρυση μονάδας ηλεκτροπαραγωγής στο Δ.Σ. Αλμυρού

 Η Μελέτη Περιβλλοντικών Επιπτώσεων γι την αύξηση ισχύος από 0,5 MW σε 938 ΚW της υπό ίδρυση μονάδας ηλεκτροπαρς με πρώτη ύλη απόβλητα ελαιοτριβείων και άλλα γεωργικά υπολείμματα, που προτείνεται να εγκατασταθεί στο 2ο χιλιόμετρο Αλμυρού – Σούρπης, στο Δήμο Αλμυρού, της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας,  θα τεθεί προς έγκριση στη του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 18.00.

Επίσης το Δημοτικό Συμβούλιο θα εγκρίνει πρόσληψη προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (Καθηγητές Φυσικής Αγωγής) που θα απασχοληθούν στα προγράμματα «Άθληση για όλους» περιόδου 2016-   και τον ορισμό αντιτίμου για τη συμμετοχή αθλούμενων στα προγράμματα «Άθληση για όλους», περιόδου 2016 – .

Ακόμη, θα γίνει αποδοχή ς ποσού 23.714,37 € από κατανομή φόρου ζύθου, θα γίνει ανάθεση των γενικών υπηρεσιών «Συντήρηση & επισκευή οχημάτων & μηχανημάτων του Δήμου Αλμυρού», μετά από διαπραγμάτευση, αλλά και αποδοχή και έγκριση εφαρμογής προγραμμάτων ενικής ραμματείας Αθλητισμού περιόδου 2016 – 2017.

Τέλος, το σώμα θα εγκρίνει τον κανονισμό λειτουργίας καθαριότητας και προστασίας τος Δήμου Αλμυρού, κοινόχρηστων χώρων και του Δημοτικού Ωδείου.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση