Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Άδεια λειτουργίας στο κλειστό γυμναστήριο Αλμυρού
Άδεια λειτουργίας στο κλειστό γυμναστήριο Αλμυρού

Άδεια λειτουργίας στο κλειστό γυμναστήριο Αλμυρού

Προσωρινή άδει λειτουργίς και υπό προϋποθέσεις χορηγείται  με του δημάρχου Ευ. Χατζηκυριάκου, στο «Κλειστό Δημοτικό υμναστήριο Αλμυρού», για τη διεξ των προπονήσεων και τοπικών  ή/και ερασιτεχνικών αγώνων, αθλημάτων ς, πετοσφαίρισης.

Η προσωρινή άδεια λειτουργίας της εγκατάστασης που βρίσκεται εκτός του ρυμοτομικού σχεδίου της πόλης του Αλμυρού, ισχύει έως την 31-08-2020 και με την προϋπόθεση ότι πριν τη λήξη της θα κατατεθεί υπεύθυνη δήλωση του υπεύθυνου αθλητισμού του Δήμου Αλμυρού, στην αρμοδιότητα του οποίου υπάγεται η εν λόγω εγκατάσταση ότι δεν έχει ανέλθει σε ανώτερη κατηγορία ή ομάδα που αγωνίζεται στη συγκεκριμένη έδρα και επιπλέον δεν έχει γίνει καμία αλλαγή στην εγκατάσταση.

Στο κλειστό χωρίς θεατές ή έως 1.000 θεατές, μπορούν να πραγματοποιούνται προπονητικές δραστηριότητες και να διεξάγονται τοπικοί ή/και ερασιτεχνικοί αγώνες και των αθλημάτων καλαθοσφαίρισης, πετοσφαίρισης.

Σε κάθε περίπτωση απαιτείται, εκ μέρους της διοίκησης των αθλητικών συλλόγωωματείων οι οποίοι κάνουν χρήση της εγκατάστασης, η άμεση της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολεοδομίας του Δήμου Αλμυρού σε περίπτωση βλαβών στην εγκατάσταση, ενώ η συγκεκριμένη άδεια, δεν αντικαθιστά οποιαδήποτε άλλη άδεια που τυχόν απαιτείται από άλλες διατάξεις νόμων και κανονισμών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση