Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΛΜΥΡΟΣ / Άδεια λειτουργίας στο κλειστό γυμναστήριο Αλμυρού
Άδεια λειτουργίας στο κλειστό γυμναστήριο Αλμυρού

Άδεια λειτουργίας στο κλειστό γυμναστήριο Αλμυρού

Προσωρινή λειτουργίας και υπό προϋποθέσεις χορηγείται  με απόφαση του δημάρχου Ευ. Χατζηκυριάκου, στο «Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Αλμυρού», για τη διεξαγωγή των προπονήσεων και τοπικών  ή/και ερασιτεχνικών αγώνων, αθλημάτων καλαθοσφαίρισης, πετοσφαίρισης.

Η προσωρινή λειτουργίας της εγκατάστασης που βρίσκεται εκτός του ρυμοτομικού σχεδίου της πόλης του Αλμυρού, ισχύει έως την 31-08-2020 και με την προϋπόθεση ότι πριν τη λήξη της θα κατατεθεί υπεύθυνη δήλωση του υπεύθυνου αθλητισμού του Δήμου Αλμυρού, στην αρμοδιότητα του οποίου υπάγεται η εν λόγω εγκατάσταση ότι δεν έχει ανέλθει σε ανώτερη κατηγορία ή ομάδα που αγωνίζεται στη συγκεκριμένη έδρα και επιπλέον δεν έχει γίνει καμία αλλαγή στην εγκατάσταση.

Στο κλειστό γυμναστήριο χωρίς θεατές ή έως 1.000 θεατές, μπορούν να πραγματοποιούνται προπονητικές δραστηριότητες και να διεξάγονται τοπικοί ή/και ερασιτεχνικοί αγώνες και προπονήσεις των αθλημάτων καλαθοσφαίρισης, πετοσφαίρισης.

Σε κάθε περίπτωση απαιτείται, εκ μέρους της διοίκησης των αθλητικών συλλόγων/σωματείων οι οποίοι κάνουν χρήση της εγκατάστασης, η άμεση ενημέρωση της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολεοδομίας του Δήμου Αλμυρού σε περίπτωση βλαβών στην εγκατάσταση, ενώ η συγκεκριμένη άδεια, δεν αντικαθιστά οποιαδήποτε άλλη άδεια που τυχόν απαιτείται από άλλες διατάξεις νόμων και κανονισμών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Το ΣτΕ απέρριψε το αίτημα των διαφημιστών για κατάργηση της εισφοράς διαδικτύου υπέρ #ΕΔΟΕΑΠ… - https://t.co/TSZJt7zjiz -

  • Επίσκεψη Αθανάσιου Λιούπη στο Νοσοκομείο Βόλου #ΑχιλλοπούλειοΝοσοκομείοΒόλου - https://t.co/5rl2pTkhCr -

  • OI #Locomondo στην παραλία Καλλιφτέρη της Αφήσσου - https://t.co/ASPs4nEVaP -

"Αλιεύοντας" την είδηση