Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις δήμου Αλμυρού
Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις δήμου Αλμυρού

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις δήμου Αλμυρού

Τα πλησιάζουν και η πόλη του Αλμυρού βάζει τα γιορτινά της. Ανάβει τον ουρανό της και σκορπάει τη και την ευτυχία γύρω της. Το πνεύμα των Χριστουγέννων μεταφέρει την αισιοδοξία και την ελπίδα σε όλους τους ανθρώπους, παρά τις δυσκολίες που βιώνουμε όλοι μας.

Ο Δήμος Αλμυρού, λοιπόν, διοργανώνει για τις γιορτές των Χριστουγέννων μια σειρά εκδηλώσεων και δράσεων, με στόχο να δοθεί στην πόλη μας ένα γιορτινό κλίμα και να μεταδοθεί η μαγική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων.

Σε όλη τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων θα βρίσκεται δίπλα στην πλατεία Λούνα Παρκ όπου θα μπορούν όλα τα παιδιά να το απολαμβάνουν δωρεάν. Διάφορα παιχνίδια και εργαστήρια θα ψυχαγωγούν τα παιδιά όλων των ηλικιών. Μικροί και μεγάλοι θα τραγουδήσουν, θα διασκεδάσουν, θα κατασκευάσουν, θα δημιουργήσουν, θα παίξουν, θα ακούσουν, θα παρακολουθήσουν και θα χαρούν, μεταδίδοντας το μήνυμα της αγάπης σε όλους τους συνανθρώπους τους.

Καλούνται όλα τα παιδιά να έρθουν και να συμμετάσχουν σε όλες τις εκδηλώσεις. Κάθε μέρα και μια γιορτή. Κάθε μέρα και κάτι διαφορετικό.

Το Πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

ΤΕΤΑΡΤΗ 2 Δεκεμβρίου 2015

Στις 17:30 στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο συμμετέχει στη η παιδική και νεανική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Αλμυρού με την επίβλεψη της κ. Μαριάννας Σαμαρτζή.

ΔΕΥΤΕΡΑ 7 Δεκεμβρίου 2015

Στο πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού στις 18:30, το Περιφερειακό Τμήμα Αλμυρού, του Λυκείου Ελληνίδων, διοργανώνει με Παραδοσιακά Κάλαντα από όλο τον κόσμο.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 Δεκεμβρίου 2015

Η πόλη φωτίζεται, το ανάβει και η γιορτή ξεκινάει. Στις 19:30μμ. στην Είσοδο του Δημαρχείου η Φιλαρμονική του Δήμου μαζί με μικρούς μαθητές των Δημοτικών σχολείων ντυμένους αγγελάκια και Αι Βασίληδες συγκεντρώνονται και ξεκινούν το ταξίδι τους στους δρόμους της πόλης και της Αγοράς παίζοντας και τραγουδώντας χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Στις 20:30 συγκεντρώνονται όλοι στον πεζόδρομο, και η παιδική χορωδία του Ωδείου με τη συνοδεία της κ. Μ. Σαμαρτζή ψάλλουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ακολουθεί το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου από το Δήμαρχο Αλμυρού. Ένα λαμπερό Λούνα Παρκ αδημονεί να διασκεδάσει τους μικρούς μας φίλους.

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 Δεκεμβρίου 2015

Στις 11:00 πμ. στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου της Ευξεινούπολης θα διεξαχθεί Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της ενορίας με τη χορωδία του Ιερού Ναού.

Στις 17:30 στο Ευξεινούπολης θα διεξαχθεί Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό από μαθητές του Γυμνασίου, με συμμετοχή της παιδικής και Νεανικής χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Αλμυρού με την ευθύνη της κ. Μ. Σαμαρτζή.

ΔΕΥΤΕΡΑ 14 Δεκεμβρίου 2015

«Στολίζουμε το δένδρο μας» από τις 17:00 – 19:00 στην είσοδο του Δημαρχείου. Τα παιδιά χρησιμοποιούν τη φαντασία τους και κατασκευάζουν χειροποίητα στολίδια, διακοσμώντας την πόλη μας, μαζί με τους εκπαιδευτικούς του ΚΔΑΠ του Δήμου Αλμυρού.

ΤΡΙΤΗ 15 Δεκεμβρίου 2015

Προβολή ταινιών κινουμένων σχεδίων» από τις 17:00μμ. – 19:00μμ. στην είσοδο του Δημαρχείου από τους εκπαιδευτικούς του ΚΔΑΠ του Δήμου Αλμυρού.

ΤΕΤΑΡΤΗ 16 Δεκεμβρίου 2015

«Χριστουγεννιάτικες κατασκευές – χειροτεχνίες, από τις 17:00 – 19:00 στην είσοδο του Δημαρχείου, μαζί με τους εκπαιδευτικούς του ΚΔΑΠ του Δήμου Αλμυρού και τη συμμετοχή του τμήματος Βρεφονηπιοκόμων του ΕΠΑΛ Αλμυρού με την εκπαιδευτικό κ. Τσούγκρα Μ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 16 Δεκεμβρίου 2015

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού στις 19:00. «Τα αλλιώς…………!!!!???? » Μια Χριστουγεννιάτικη του Δημοτικού Ωδείου Αλμυρού με τη Μικτή Χορωδία με την επίβλεψη της κ. Μαριάννας Σαμαρτζή σε με το Ευξεινούπολης.

ΠΕΜΠΤΗ 17 Δεκεμβρίου 2015

Στην είσοδο του Δημαρχείου από τις 17:00 – 19:00. Χριστουγεννιάτικο μουσικό παραμύθι από τη Μαυρομάτη Σταυρούλα, μουσικά εργαστήρια Ήχος και Φως, μαζί με τους εκπαιδευτικούς του ΚΔΑΠ του Δήμου Αλμυρού.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 Δεκεμβρίου 2015

Στην είσοδο του Δημαρχείου από τις 17: – 19:00. Τα παιδιά χρησιμοποιούν τη φαντασία τους, παίζουν και δημιουργούν με χριστουγεννιάτικα υλικά μαζί με τους εκπαιδευτικούς του ΚΔΑΠ του Δήμου Αλμυρού.

ΣΑΒΒΑΤΟ 19 Δεκεμβρίου 2015

Η Φιλαρμονική του Δήμου θα σκορπίσει το πρωί τις μελωδίες της σε όλη την επαρχία Αλμυρού.

Στο πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού, στις 19:00, «Τα Χριστούγεννα και η αγέλαστη » των αδελφών Χ. και Π. Κατσιμίχα. Μια Χριστουγεννιάτικη με τη συμμετοχή όλων των μουσικών συνόλων του Δημοτικού Ωδείου Αλμυρού.

ΤΡΙΤΗ 22 Δεκεμβρίου 2015

Χριστουγεννιάτικη γιορτή από τους μαθητές του Κ.Δ.Α.Π. του Δήμου Αλμυρού,
στις 17:30 στο ΚΔΑΠ Αλμυρού.

ΠΕΜΠΤΗ 24 Δεκεμβρίου 2015
Τα κάλαντα στην πόλη και στους Δημοτικούς άρχοντες ψάλλουν τα παιδιά της Φιλαρμονικής. Ελάτε όλοι να γίνουμε μια ομάδα.

ΠΕΜΠΤΗ 31 Δεκεμβρίου 2015
Τα κάλαντα στην πόλη και στους Δημοτικούς Άρχοντες ψάλλουν τα παιδιά της Φιλαρμονικής στις 12:00 μ. στην Πλατεία του Αλμυρού. Ελάτε όλοι μαζί να γίνουμε ομάδα και να τραγουδήσουμε.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα η επίτροπος Στέλλα Κυριακίδου #ΣτέλλαΚυριακίδου - https://t.co/F7lWqucoIb -

  • Πολύ καλή παρουσία του τμήματος κολύμβησης της Νίκης Βόλου #τμήμακολύμβησηςΓΣΒΗΝΙΚΗ - https://t.co/PpYKMsII8i -

  • Λαμπρός ο εορτασμός της Πεντηκοστής στον Βόλο #ΚυριακήτηςΠεντηκοστής - https://t.co/RGwFG4M88L -

"Αλιεύοντας" την είδηση