Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Άκυρη απόφαση του Δ. Σ. Ν. Πηλίου για απ’ ευθείας εκμίσθωση δημοτικού κτιρίου στον «ΠΡΟΠΑΝ»
Άκυρη απόφαση του Δ. Σ. Ν. Πηλίου για απ’ ευθείας εκμίσθωση δημοτικού κτιρίου στον «ΠΡΟΠΑΝ»

Άκυρη απόφαση του Δ. Σ. Ν. Πηλίου για απ’ ευθείας εκμίσθωση δημοτικού κτιρίου στον «ΠΡΟΠΑΝ»

Aκυρώθηκε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νοτίου Πηλίου περί «απ' ευθείας εκμίσθωσης δημοτικού κτιρίου Τ.Κ. Καλαμακίου στον Συνεταιρισμό Λατόμων Πέτρας «ΠΡΟΠΑΝ»,  με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ς η οποία δημοσιεύτηκε σήμερα στη “”.
Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση ακύρωσε την απόφαση, επειδή με την αριθμ. 104/ απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νοτίου Πηλίου, εγκρίνεται «η απ' ευθείας εκμίσθωση δημοτικού κτιρίου Τ.Κ. Καλαμακίου στον Συνεταιρισμό Λατόμων Πέτρας «ΠΡΟΠΑΝ», με μίσθωμα 200 ευρώ το έτος, για έξι έτη, ωστόσο από τα εν γένει στοιχεία του φακέλου προκύπτει ότι,  δεν διευκρινίζεται αν ο προς εκμίσθωση χώρος είναι το «Δημοτικό Γραφείο της Τ.Κ. Καλαμακίου» ή τα «γραφεία του Τοπικού Συμβουλίου Καλαμακίου» (κατά το αποφασιστικό μέρος της κρινόμενης πράξης) κι επειδή το τίμημα για την απ' ευθείας εκμίσθωση του εν λόγω δημοτικού ακινήτου, δεν διαμορφώθηκε κατόπιν απόφασης της επιτροπής, που συγκροτείται με απόφαση του δημάρχου ή προέδρου της Κοινότητας και αποτελείται από δύο δημοτικούς ή κοινοτικούς συμβούλους, που υποδεικνύονται από το δημοτικό ή κοινοτικό συμβούλιο και από έναν μηχανικό, που ορίζεται από το δήμαρχο ή τον πρόεδρο της Κοινότητας και προέρχεται από την τεχνική υπηρεσία του Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εφόσον υπάρχει ή αν δεν υπάρχει από την Τεχνική Υπηρεσία Δήμων και Κοινοτήτων (Τ.Υ.Δ.Κ) ή από άλλη δημόσια υπηρεσία, κατά παράβαση του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων.
Κατά της απόφασης μπορεί να ασκηθεί προσφυγή, από οποιονδήποτε έχει έννομο συμφέρον ενώπιον της ειδικής επιτροπής του υ 152 εντός προθεσμίας ενός μηνός.
Αποξηλώνεται ο οικίσκος έκδοσης εισιτηρίων στον κεντρικό
Εν τω μεταξύ, με απόφαση που δημοσιεύτηκε σήμερα στη “”, εγκρίθηκε πίστωση ύψους 400 ευρώ πλέον 23% για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης, για εργασίες ς και απομάκρυνσης οικίσκου έκδοσης εισιτηρίων Κεντρικού Προβλήτα.
Επιπλέον από τον Οργανισμό εγκρίθηκε η δέσμευση πίστωσης ύψους ευρώ 750 πλέον , για την προμήθεια τριών  καμερών οπισθοπορείας με οθόνη 7'',υψηλής ευκρίνειας σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Επιθεώρησης Εργασίας, για τοποθέτηση στα μεταφοράς Ε/Κ
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση