Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ιδιοκτήτες για μίσθωση ακινήτων καλεί ο Δήμος Βόλου
Ιδιοκτήτες για μίσθωση ακινήτων καλεί ο Δήμος Βόλου

Ιδιοκτήτες για μίσθωση ακινήτων καλεί ο Δήμος Βόλου

Tους ιδιοκτήτες ακινήτων, τις ιδιωτικές επιχειρήσεις και γενικά τους εργοδότες του ιδιωτικού τομέα να εκδηλώσουν άμεσα το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στο καλεί o Δήμος Βόλου, στο πλαίσιο υλος του προγράμματος «» που χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Πρόνοιας και στοχεύει στην αντιμετώπιση του προβλήματος της έλλειψης στέγης δεδομένης της οικονομικής συγκυρίας, καλύπτει δαπάνες ς (ενοικίου, κοινής ωφέλειας, ς και οικοσυσκευών) και εργασιακής επανένταξης σε είκοσι πέντε άτομα/οικογένειες. Προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι του προγράμματος και να ωφεληθούν οι συμπολίτες .

Αναλυτικότερα, για τους ιδιοκτήτες ακινήτων το επιδοτεί την κάλυψη ενοικίου για το διάστημα μέχρι την 31/12/2016 ως εξής:

-Ένα άτομο () Έως του ποσού των 180€ μηνιαίως

-Δύο άτομα (δυάρι ή τριάρι) Έως του ποσού των 240€ μηνιαίως

-Oικογένεια έως του ποσού των 280€ μηνιαίως

Η καταβολή των ενοικίων γίνεται σε μηνιαία βάση από το Δήμο Βόλου, ο οποίος λειτουργεί ως εγγυητής των μισθωτικών συμβάσεων που συνάπτονται στο πλαίσιο του προγράμματος. Τα ακίνητα πρέπει να βρίσκονται εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος του Βόλου, να διαθέτουν χώρο υγιεινής (w/c, λουτρό), χώρο κουζίνας, θέρμανση και να είναι σε καλή κατάσταση.

Επιπλέον, οι εργοδότες που θα απασχολήσουν στις επιχειρήσεις τους ωφελούμε του προγράμματος επιδοτούνται για την κάλυψη του κατώτατου βασικού μισθού, όπως ορίζεται κάθε φορά από τις κείμενες διατάξεις, με τις αντίστοιχες ασφαλιστικές εισφορές και έως του ποσού των 5.426,84€. Οι επιχορήγησης συνάπτονται μεταξύ Δήμου, εργοδότη και ωφελούμενου, είναι ορισμένου χρόνου μέχρι την 31/12/2016 και διέπονται από τις γενικές διατάξεις περί συμβάσεων ορισμένου χρόνου. Ο χρόνος απασχόλησης μπορεί να είναι πλήρους ή μερικής απασχόλησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περαιτέρω πληροφορίες στα παρακάτω τηλέφωνα:

  1. για τους ιδιοκτήτες ακινήτων στα τηλέφωνα:  2421353155 κ. Βασδέκης νσταντίνος. 2421353149 κα. Πισιώτη Ανδρομάχη.

  2. για τους εργοδότες στο τηλέφωνο 24210 20412 κα. Τσαλούχου Αριάδνη.

"Αλιεύοντας" την είδηση