Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Ιδιοκτήτες για μίσθωση ακινήτων καλεί ο Δήμος Βόλου
Ιδιοκτήτες για μίσθωση ακινήτων καλεί ο Δήμος Βόλου

Ιδιοκτήτες για μίσθωση ακινήτων καλεί ο Δήμος Βόλου

Tους ιδιοκτήτες ακινήτων, τις ιδιωτικές επιχειρήσεις και γενικά τους εργοδότες του ιδιωτικού τομέα να εκδηλώσουν άμεσα το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στο πρόγραμμα καλεί o Δήμος Βόλου, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος «» που χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Πρόνοιας και στοχεύει στην αντιμετώπιση του προβλήματος της έλλειψης στέγης δεδομένης της οικονομικής συγκυρίας, καλύπτει στέγασης (ενοικίου, κοινής ωφέλειας, σίτισης και οικοσυσκευών) και εργασιακής επανένταξης σε είκοσι πέντε άτομα/οικογένειες. Προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι του προγράμματος και να ωφεληθούν οι συμπολίτες .

Αναλυτικότερα, για τους ιδιοκτήτες ακινήτων το πρόγραμμα επιδοτεί την κάλυψη ενοικίου για το διάστημα μέχρι την 31/12/ ως εξής:

-Ένα άτομο (γκαρσονιέρα) Έως του ποσού των 180€ μηνιαίως

-Δύο άτομα (δυάρι ή τριάρι) Έως του ποσού των 240€ μηνιαίως

-Oικογένεια έως του ποσού των 280€ μηνιαίως

Η καταβολή των ενοικίων γίνεται σε μηνιαία βάση από το , ο οποίος λειτουργεί ως εγγυητής των μισθωτικών συμβάσεων που συνάπτονται στο πλαίσιο του προγράμματος. Τα πρέπει να βρίσκονται εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος του Βόλου, να διαθέτουν χώρο υγιεινής (w/, λουτρό), χώρο κουζίνας, θέρμανση και να είναι σε καλή κατάσταση.

Επιπλέον, οι εργοδότες που θα απασχολήσουν στις επιχειρήσεις τους ωφελούμενους του προγράμματος επιδοτούνται για την κάλυψη του κατώτατου βασικού μισθού, όπως ορίζεται κάθε φορά από τις κείμενες διατάξεις, με τις αντίστοιχες ασφαλιστικές εισφορές και έως του ποσού των 5.426,84€. Οι επιχορήγησης συνάπτονται μεταξύ Δήμου, εργοδότη και ωφελούμενου, είναι ορισμένου χρόνου μέχρι την 31/12/ και διέπονται από τις γενικές διατάξεις περί συμβάσεων ορισμένου χρόνου. Ο απασχόλησης μπορεί να είναι πλήρους ή μερικής απασχόλησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περαιτέρω πληροφορίες στα παρακάτω τηλέφωνα:

  1. για τους ιδιοκτήτες ακινήτων στα τηλέφωνα:  2421353155 κ. Βασδέκης Κωνσταντίνος. 2421353149 κα. Πισιώτη Ανδρομάχη.

  2. για τους εργοδότες στο τηλέφωνο 24210 20412 κα. Τσαλούχου Αριάδνη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #διακομιδή 73χρονης από την Σκόπελο στο Βόλο #διακομιδή - https://t.co/AvNQLnFkfM -

  • Συνελήφθη αλλοδαπός για #παραεμπόριο #παραεμπόριο - https://t.co/bo8i4LndC4 -

  • Νέα γέφυρα στον Ξηριά κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/5dHeOA4ehL -

"Αλιεύοντας" την είδηση