Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Aιχμές Χ.Α. για μη κλήση του Παν. Ηλιόπουλου στις εκδηλώσεις στη Ζαγορά
Aιχμές Χ.Α. για μη κλήση του Παν. Ηλιόπουλου στις εκδηλώσεις στη Ζαγορά

Aιχμές Χ.Α. για μη κλήση του Παν. Ηλιόπουλου στις εκδηλώσεις στη Ζαγορά

Aιχμές κατά του Δήμου και του Συνεταιρισμού Ζαγοράς εξαπέλυσε ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής Παν. , με αφορμή ότι δεν εκλήθη στις 3-4/9/16 , στις εκδηλώσεις στον Δήμο Ζαγοράς-Μουρεσίου για την επέτεο των εκατό χρόνων από την ίδρυση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζαγοράς.

Χαρακτηριστικά ο κ. Ηλιόπουλος αναφέρει: “Στις πανηγυρικές εκδηλώσεις του Σαββάτου και της ς που πραγματοποιήθηκαν από τον ίδιο τον Συνεταιρισμό της Ζαγοράς στην του Αγίου Γεωργίου, ο δήμος Ζαγοράς-Μουρεσίου διοργάνωσε ανακήρυξης επίτιμου δημότη του μνημονιακού Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου. Στην εκδήλωση αυτή προσκλήθηκε σύσσωμη η , στρατιωτική και θρησκευτική ηγεσία του τόπου, πλην του βουλευτή του τρίτου κόμματος της χώρας και της τρίτης ς δύναμης της περιοχής.

Σε όχληση-διαμαρτυρία της Χρυσής Αυγής Μαγνησίας για τον εν λόγω αποκλεισμό του εκλεγμένου βουλευτή και περιφερειακού συμβούλου, Παναγιώτη Ηλιόπουλου, λάβαμε απάντηση μόνο από το γραφείο του δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου πως “εκ παραδρομής” δεν προσκλήθηκε ο βουλευτής, σπεύδοντας την τελευταία στιγμή να τον προσκαλέσει μόνο για την εκδήλωση της ς και όχι για την πολιτική εκδήλωση του Σαββάτου, στην οποία προσκλήθηκαν και μίλησαν κάθε γραφικός και μνημονιακός εκπρόσωπος του σάπιου πολιτικού συστήματος.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Πηλίου κώφευσε.

Αναρωτιόμαστε, ποιά είναι τα αίτια που στέρησαν από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής την πρόσκληση για να παρευρεθεί στις εν λόγω εκδηλώσεις και να έρθει σε επαφή με τους του Πηλίου;

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνονται τη Δημοκρατία;

Τονίζουμε ότι γνωρίζουμε την ιδεοληψία των διοργανωτών των εκδηλώσεων και τους ενημερώνουμε ότι με πονηρές και φθηνές τακτικές δεν θα μπορέσουν να ανακόψουν την ραγδαία άνοδο του λαϊκού ερείσματος της Χρυσής Αυγής στην περιοχή.

Ο κόσμος γνωρίζει ότι ο εν λόγω βουλευτής είναι παρών με πλήθος παρεμβάσεων και ερωτήσεων στην ελληνική Βουλή για τα κακώς κείμενα του Πηλίου και ο Λαϊκός Σύνδεσμος είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που στέκεται έμπρακτα στο πλευρό του Έλληνα αγρότη.

Το μόνο που κατάφεραν μετά βεβαιότητας οι υπηρέτες των μνημονιακών κομμάτων είναι να μείνουν έκθετοι και υγοι απέναντι στους Πηλιορείτες”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση