Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / ΠΗΛΙΟ / Aιχμές Χ.Α. για μη κλήση του Παν. Ηλιόπουλου στις εκδηλώσεις στη Ζαγορά
Aιχμές Χ.Α. για μη κλήση του Παν. Ηλιόπουλου στις εκδηλώσεις στη Ζαγορά

Aιχμές Χ.Α. για μη κλήση του Παν. Ηλιόπουλου στις εκδηλώσεις στη Ζαγορά

Aιχμές κατά του Δήμου και του Συνεταιρισμού Ζαγοράς εξαπέλυσε ο Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής Παν. Ηλιόπουλος, με αφορμή ότι δεν εκλήθη στις 3-4/9/16 , στις εκδηλώσεις στον Δήμο Ζαγοράς-Μουρεσίου για την επέτεο των εκατό χρόνων από την ίδρυση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζαγοράς.

Χαρακτηριστικά ο κ. Ηλιόπουλος αναφέρει: “Στις πανηγυρικές εκδηλώσεις του Σαββάτου και της Κυριακής που πραγματοποιήθηκαν από τον ίδιο τον Συνεταιρισμό της Ζαγοράς στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου, ο δήμος Ζαγοράς-Μουρεσίου διοργάνωσε τελετή ανακήρυξης επίτιμου δημότη του μνημονιακού Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου. Στην εκδήλωση αυτή προσκλήθηκε σύσσωμη η πολιτική, στρατιωτική και θρησκευτική του τόπου, πλην του βουλευτή του τρίτου κόμματος της χώρας και της τρίτης πολιτικής δύναμης της περιοχής.

Σε όχληση-διαμαρτυρία της Χρυσής Αυγής Μαγνησίας για τον εν λόγω αποκλεισμό του εκλεγμένου βουλευτή και περιφερειακού συμβούλου, Παναγιώτη Ηλιόπουλου, λάβαμε απάντηση μόνο από το γραφείο του δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου πως “εκ παραδρομής” δεν προσκλήθηκε ο βουλευτής, σπεύδοντας την τελευταία στιγμή να τον προσκαλέσει μόνο για την εκδήλωση της Κυριακής και όχι για την πολιτική εκδήλωση του Σαββάτου, στην οποία προσκλήθηκαν και μίλησαν κάθε γραφικός και μνημονιακός εκπρόσωπος του σάπιου πολιτικού συστήματος.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Πηλίου κώφευσε.

Αναρωτιόμαστε, ποιά είναι τα αίτια που στέρησαν από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής την πρόσκληση για να παρευρεθεί στις εν λόγω εκδηλώσεις και να έρθει σε επαφή με τους πολίτες του Πηλίου;

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνονται τη Δημοκρατία;

Τονίζουμε ότι γνωρίζουμε την ιδεοληψία των διοργανωτών των εκδηλώσεων και τους ενημερώνουμε ότι με πονηρές και φθηνές τακτικές δεν θα μπορέσουν να ανακόψουν την ραγδαία άνοδο του λαϊκού ερείσματος της Χρυσής Αυγής στην περιοχή.

Ο κόσμος γνωρίζει ότι ο εν λόγω είναι παρών με πλήθος παρεμβάσεων και ερωτήσεων στην ελληνική Βουλή για τα κακώς κείμενα του Πηλίου και ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που στέκεται έμπρακτα στο πλευρό του Έλληνα αγρότη.

Το μόνο που κατάφεραν μετά βεβαιότητας οι υπηρέτες των μνημονιακών κομμάτων είναι να μείνουν έκθετοι και υπόλογοι απέναντι στους Πηλιορείτες”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη φυγόποινου στον Βόλο #σύλληψηφυγόποινου - https://t.co/tNjeuIltN7 -

  • Νεκρός οδηγός Ι.Χ. που έπεσε στη θάλασσα στην Σκόπελο #νεκρόςοδηγός - https://t.co/SxgEONUOS3 -

  • Συμμετοχή ενδιαφερομένων στην επετειακή έκδοση με θέμα «1922-2022: εκατό χρόνια από την Καταστροφή»… - https://t.co/fbKBhCXLzI -

"Αλιεύοντας" την είδηση