Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Αγωνία και προβληματισμός βιομηχάνων για την συνέχιση αγροτικών κινητοποιήσεων
Αγωνία και προβληματισμός βιομηχάνων για την συνέχιση αγροτικών κινητοποιήσεων

Αγωνία και προβληματισμός βιομηχάνων για την συνέχιση αγροτικών κινητοποιήσεων

Την αγωνία και τον προβληματισμό τους για τις συνέπειες και την προοπτική της επόμενης ημέρας, εκφράζουν οι , με αφορμή τις αποφάσεις των αγροτών για περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους και για αποκλεισμό διαρκείας των εθνικών οδών, των λιμανιών, των αεροδρομίων και των τελωνείων της χώρας.

Όπως αναφέρουν “σε μια χρονική περίοδο που δοκιμάζονται οι αντοχές τους, οι αναλογίζονται και φοβούνται επανάληψη των προβλημάτων από τις κινητοποιήσεις του 2010, που είχαν επιφέρει τεράστια οικονομική ζημιά, και που σήμερα οριακά μπορούν να διαχειριστούν.

Στην ασφυκτική κατάσταση που έχουν προκαλέσει η έλλειψη ρευστότητας και οι κεφαλαιακοί έλεγχοι εκφράζονται ανησυχίες για διαφαινόμενη αδυναμία εισαγωγής πρώτων υλών, καθυστερήσεις της παραγωγής, προβλήματα στις εξαγωγές, αδυναμία τήρησης συμφωνιών παράδοσης, μειώσεις πωλήσεων, μειώσεις παραγωγής με αδιευκρίνιστες συνέπειες για το μέλλον των επιχειρήσεων και των ανθρώπων τους.

Έκκληση απευθύνουν οι επιχειρήσεις προς τους διαμαρτυρόμενους , να αντιληφθούν ότι οι αποφάσεις τους προκαλούν μεγαλύτερα προβλήματα στους υπόλοιπους παραγωγικούς της χώρας, επιτείνουν τα αδιέξοδα που οι επιχειρήσεις υφίστανται.

Έκκληση παράλληλα απευθύνουν οι επιχειρήσεις και προς την για να αναλάβει πρωτοβουλίες εκτόνωσης της κατάστασης και να προωθήσει τις καλύτερες δυνατές λύσεις προστατεύοντας τα δικαιώματα όλων των πολιτών και των δραστηριοτήτων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #ξυλοδαρμός Πακιστανού στα Κανάλια #ξυλοδαρμός - https://t.co/qJU2pYVhT3 -

  • Έργα οδικής ασφάλειας σε περιοχές του Βόλου #έργαοδικήςασφάλειας - https://t.co/NKSIuVxnTo -

  • Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας αποκτά ο Δήμος Αλοννήσου #ΔήμοςΑλοννήσου - https://t.co/jor6ECiQtV -

"Αλιεύοντας" την είδηση