Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Αγωνία και προβληματισμός βιομηχάνων για την συνέχιση αγροτικών κινητοποιήσεων
Αγωνία και προβληματισμός βιομηχάνων για την συνέχιση αγροτικών κινητοποιήσεων

Αγωνία και προβληματισμός βιομηχάνων για την συνέχιση αγροτικών κινητοποιήσεων

Την γωνί και τον προβληματισμό τους για τις συνέπειες και την προοπτική της επόμενης ημέρας, εκφράζουν οι επιχειρήσεις, με αφορμή τις αποφάσεις των αγροτών για περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους και για αποκλεισμό διαρκείας των εθνικών οδών, των λιμανιών, των αεροδρομίων και των τελωνείων της χς.

Όπως αναφέρουν “σε μια χρονική περίοδο που δοκιμάζονται οι αντοχές τους, οι επιχειρήσεις αναλογίζονται και φοβούνται επανάληψη των προβλημάτων από τις του 2010, που είχαν επιφέρει τεράστια οικονομική ζημιά, και που σήμερα οριακά μπορούν να διαχειριστούν.

Στην ασφυκτική κατάσταση που έχουν προκαλέσει η έλλειψη ς και οι κεφαλαιακοί έλεγχοι εκφράζονται ανησυχίες για διαφαινόμενη αδυναμία εισς πρώτων υλών, καθυστερήσεις της παρς, προτα στις εξαγωγές, αδυναμία τήρησης συμφωνιών παράδοσης, μειώσεις πωλήσεων, μειώσεις παραγωγής με αδιευκρίνιστες συνέπειες για το μέλλον των επιχειρήσεων και των ανθρώπων τους.

Έκκληση απευθύνουν οι επιχειρήσεις προς τους διαμαρτυρόμενους αγρότες, να αντιληφθούν ότι οι αποφάσεις τους προκαλούν μεγαλύτερα προτα στους υπόλοιπους παραγωγικούς φορείς της χς, επιτείνουν τα αδιέξοδα που οι επιχειρήσεις υφίστανται.

Έκκληση παράλληλα απευθύνουν οι επιχειρήσεις και προς την Πολιτεία για να αναλάβει πρωτοβουλίες εκτόνωσης της κατάστασης και να προωθήσει τις καλύτερες δυνατές λύσεις προστατεύοντας τα δικαιώματα όλων των πολιτών και των δραστηριοτήτων.

"Αλιεύοντας" την είδηση