Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Άγνωστοι αφαίρεσαν τις προσόψεις του εκλογικού κέντρου της ΝΔ
Άγνωστοι αφαίρεσαν τις προσόψεις του εκλογικού κέντρου της ΝΔ

Άγνωστοι αφαίρεσαν τις προσόψεις του εκλογικού κέντρου της ΝΔ

Σοβρό περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής 30 Ιουνίου 2019, συμφωνα με τη ΟΔΕ Μαγνησίας, στο εκλογικό κέντρο της έας Δημοκρατίας στο κέντρο του , στην οδό Δημητριάδος 178, κατά το οποίο οι γνωστοί-άγνωστοι αφαίρεσαν όλες τις προσόψεις του εκλογικού κέντρου.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: “Σε κάποιους δεν αρέσει το ήπιο πολιτικό κλίμα, το οποίο έχει επιβάλλει ο πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης. Προσπαθούν να πολώσουν και να δυναμιτίσουν την πολιτική του τόπου γυρνώντας μας δεκαετίες πίσω. Έχουμε την υποχρέωση να βγάλουμε την από το διχασμό, την τοξικότητα και την οικονομική μιζέρια και να χτίσουμε με όλους τους μια νέα πιο φωτεινή και αισιόδοξη .

Καταγγέλλουμε ευθέως, ότι πρόκειται για δολιοφθορά, λίγες μέρες πριν από τις με σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων και εντάσεων και γι' αυτό ήδη καταθέσαμε κατ' αγνώστων.

Πρόκειται για ένα περιστατικό το οποίο η ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας θα αντιμετωπίσει με την πρέπουσα σοβαρότητα, στέλνοντας όλα τα στοιχεία στον εισαγγελέα για τη διερεύνηση ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση