Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Άγνωστοι αφαίρεσαν τις προσόψεις του εκλογικού κέντρου της ΝΔ
Άγνωστοι αφαίρεσαν τις προσόψεις του εκλογικού κέντρου της ΝΔ

Άγνωστοι αφαίρεσαν τις προσόψεις του εκλογικού κέντρου της ΝΔ

Σοβαρό περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής 30 Ιουνίου 2019, συμφωνα με τη ΝΟΔΕ Μαγνησίας, στο εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στο κέντρο του Βόλου, στην οδό Δημητριάδος 178, κατά το οποίο οι γνωστοί-άγνωστοι αφαίρεσαν όλες τις προσόψεις του εκλογικού κέντρου.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: “Σε κάποιους δεν αρέσει το ήπιο πολιτικό κλίμα, το οποίο έχει επιβάλλει ο πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης. Προσπαθούν να πολώσουν και να δυναμιτίσουν την πολιτική ζωή του τόπου γυρνώντας μας δεκαετίες πίσω. Έχουμε την υποχρέωση να βγάλουμε την Ελλάδα από το διχασμό, την τοξικότητα και την οικονομική μιζέρια και να χτίσουμε με όλους τους Έλληνες μια νέα πιο φωτεινή και αισιόδοξη Ελλάδα.

Καταγγέλλουμε ευθέως, ότι πρόκειται για δολιοφθορά, λίγες μέρες πριν από τις εκλογές με σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων και εντάσεων και γι’ αυτό ήδη καταθέσαμε μήνυση κατ’ αγνώστων.

Πρόκειται για ένα περιστατικό το οποίο η ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας θα αντιμετωπίσει με την πρέπουσα σοβαρότητα, στέλνοντας όλα τα στοιχεία στον εισαγγελέα για τη διερεύνηση ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εργασίες στον κυματοθραύστη του λιμένος Βόλου - https://t.co/gXfU5Ooh5s -

  • Αναστολή λειτουργίας όλων των τάξεων του 8ου Γυμνασίου Βόλου - https://t.co/GA5R1OuSqk -

  • Συνάντηση εκτελεστικού διευθυντή της ΕΟΠΕ- προέδρου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» - https://t.co/gDQ5WUxDqx -

"Αλιεύοντας" την είδηση