Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Άγνωστοι έριξαν φωτοβολίες στον Παγασητικό
Άγνωστοι έριξαν  φωτοβολίες στον Παγασητικό

Άγνωστοι έριξαν φωτοβολίες στον Παγασητικό

Tζάμπα κόπο έκαναν οι λιμενικοί χθες βράδυ που κινητοποιήθηκαν με πλωτό σκάφος και αυτοκίνητα του Λιμενικού Σώματος, στις 11.30 χθες τη νύχτα, για τρεις φωτοβολίδες που έριξαν άγνωστοι στον Παγασητικό, μεταξύ Χόρτου – Μηλίνας, αλλά, όπως αποδείχθηκε, τελικά δεν εντοπίστηκε σκάφος που κινδύνευε.

Κάτοικοι της περιοχής Χόρτου, ενημέρωσαν τηλεφωνικά το Λιμεναρχείο στις 11.20, ότι είδαν ανοιχτά της θάλασσας τρεις φωτοβολίδες κόκκινου χρώματος, που σημαίνει ότι άνθρωπος βρίσκεται σε κίνδυνο.

Στο Λιμεναρχείο σήμανε συναγερμός και αμέσως ξεκίνησε αυτοκίνητο από το Βόλο, όπως και από τον Β΄Λιμενικό Σταθμό Τρικερίου για την περιοχή, ενώ παράλληλα, απέπλευσε και το πλωτό σκάφος του Λιμεναρχείου Βόλου.

Πάντως, τόσο δια θαλάσσης, που έγιναν έρευνες και ρωτήθηκαν παραπλέοντα σκάφη, όσο και δια ξηράς, που έγιναν έρευνες, κανείς δεν ανέφερε ότι είδε φωτοβολίδες, ενώ οι έρευνες συνεχίστηκαν από το πλωτό σκάφος για αρκετές, ώρες, χωρίς να εντοπιστεί το παραμικρό.

Τελικά, οι έρευνες ήταν χωρίς αποτέλεσμα και έληξαν στις 2.40 μετά τα μεσάνυχτα, οπότε και σήμανε λήξη συναγερμού.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συμμετοχή της Νίκης Βόλου στην 1η ημερίδα επιδόσεων στο κλειστό κολυμβητήριο Λάρισας - https://t.co/4meSvzpwnJ… -

  • Γ. Καλτσογιάννης: Άμεση παρέμβαση για το υψηλό κόστος ενέργειας #υψηλόκόστοςενέργειας - https://t.co/n1KoTZ27Rj -

  • Κορωνοϊός – Μελέτη: Τι ισχύει για αυτοάνοσες αντιδράσεις και αυτοαντισώματα σε ασθενείς Covid… - https://t.co/Wjm4U1Dbso -

"Αλιεύοντας" την είδηση