Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Αγιασμός στους Παιδικούς Σταθμούς Ριζόμυλου και Βελεστίνου
Αγιασμός στους Παιδικούς Σταθμούς Ριζόμυλου και Βελεστίνου

Αγιασμός στους Παιδικούς Σταθμούς Ριζόμυλου και Βελεστίνου

Αγιασμοί τελέστηκαν στους Παιδικούς Σταθμούς Βελεστίνου & Ριζόμυλου του Δήμου Ρήγα Φεραίου, την Τρίτη 29-9-2015 & Τετάρτη 30-9-2015, αντίστοιχα. Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Δημήτρης ασίκας, η του .Π.Δ.Δ. κα Παπανικολάου – Χατζοπούλου, ο Αντιδήμαρχος Τεχν. Υπηρεσιών & Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. κ. Δημήτρης Παλληκάρης.

Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου έδωσε τις ευχές του για ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία των Σταθμών στο προσωπικό, στους και στα μικρά , τονίζοντας παράλληλα ότι παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία η δημοτική αρχή και η διοίκηση του Νομικού προσώπου προγραμματίζουν και υλοποιούν σειρά παρεμβάσεων σε κοινωνικές δομές του Δήμου, έχοντας ως σταθερή προτεραιότητα τον πολίτη και την εξυπηρέτηση των αναγκών του.

«Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου έχει καταφέρει χάρη στις τεράστιες προσπάθειες του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Νομικού Προσώπου, αλλά και των εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς, αυτοί να λειτουργούν με υποδειγματικό τρόπο, προσφέροντας σε αρκετούς συμπολίτες μας την ευκαιρία τα τους να απολαμβάνουν τις παροχές των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών», επεσήμανε ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου.

Από την πλευρά της η του Ν.Π.Δ.Δ. κα Παπανικολάου – Χατζοπούλου, αφού ευχήθηκε τόσο στο προσωπικό όσο και στα παιδιά, τόνισε ότι το Ν.Π.Δ.Δ. προσπαθεί συνεχώς να αναβαθμίζει τις παρεχόμενες του προς τα μικρά παιδιά και να καλύπτει με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες των δημοτών.

 

CAM00247

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση