Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Αγιασμός στους Παιδικούς Σταθμούς Ριζόμυλου και Βελεστίνου
Αγιασμός στους Παιδικούς Σταθμούς Ριζόμυλου και Βελεστίνου

Αγιασμός στους Παιδικούς Σταθμούς Ριζόμυλου και Βελεστίνου

Αγιασμοί τελέστηκαν στους Παιδικούς Σταθμούς Βελεστίνου & Ριζόμυλου του Δήμου Ρήγα Φεραίου, την Τρίτη 29-9-2015 & Τετάρτη 30-9-2015, αντίστοιχα. Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Δημήτρης Νασίκας, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. κα Βασιλική Παπανικολάου – Χατζοπούλου, ο Αντιδήμαρχος Τεχν. Υπηρεσιών & Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. κ. Δημήτρης Παλληκάρης.

Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου έδωσε τις ευχές του για ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία των Σταθμών στο προσωπικό, στους και στα μικρά παιδιά, τονίζοντας παράλληλα ότι παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία η και η διοίκηση του Νομικού προσώπου προγραμματίζουν και υλοποιούν σειρά παρεμβάσεων σε κοινωνικές δομές του Δήμου, έχοντας ως σταθερή προτεραιότητα τον πολίτη και την εξυπηρέτηση των αναγκών του.

«Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου έχει καταφέρει χάρη στις τεράστιες προσπάθειες του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Νομικού Προσώπου, αλλά και των εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς, αυτοί να λειτουργούν με υποδειγματικό τρόπο, προσφέροντας σε αρκετούς συμπολίτες μας την ευκαιρία τα τους να απολαμβάνουν τις παροχές των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών», επεσήμανε ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου.

Από την πλευρά της η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. κα Βασιλική Παπανικολάου – Χατζοπούλου, αφού ευχήθηκε τόσο στο προσωπικό όσο και στα παιδιά, τόνισε ότι το Ν.Π.Δ.Δ. προσπαθεί συνεχώς να αναβαθμίζει τις παρεχόμενες υπηρεσίες του προς τα μικρά και να καλύπτει με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες των δημοτών.

 

CAM00247

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση