Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Δεκτή η πρόταση κατοίκων της Αγίας Παρασκευής από τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος
Δεκτή η πρόταση κατοίκων της Αγίας Παρασκευής από τον  αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος

Δεκτή η πρόταση κατοίκων της Αγίας Παρασκευής από τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος

Δεκτή έκνε ο ναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος κ. την πρόταση των κατοίκων της Αγίας Παρασκευής για την εισ τροπολογίας στο νόμο Ν. 4315/2014, με την οποία θα υπάρχει κλιμακωτή εισφορά σε χρήματα, στο πλαίσιο της πράξης εφαρμογής του σχεδίου πόλης.

Αυτό ανέφερε μιλώντας στην ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος ήταν παρών στη εκπροσώπων του Εξωραϊστικού Συλλόγου της Αγίας Παρασκευής με τον κ. Τσιρώνη.

Παρόντες ήταν επίσης οι βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και Κατερίνα .

Ο κ. ανέφερε ότι την πρόταση των κατοίκων που έχουν συντάξει νομικοί θα την εξετάσει η νομική υπηρεσία του υπουργείου για τυχόν αλλαγές στις διατυπώσεις και θα την εισάγει προς ψήφιση.

Επιπλέον το υπουργείο θα έχει συν με το Δήμο Βόλου για να παγώσει την εφαρμογή του σχεδίου πόλης έως ότου ψηφιστεί η συγκεκριμένη τροπολογία.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις προτάσεις των κατοίκων η μείωση των εισφορών σε χρήμα για τους ιδιοκτήτες των αραιοκατοικημένων περιοχών θα ανέρχεται σε ποσοστό 40-50% και θα είναι κλιμακωτή.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση