Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Δεκτή η πρόταση κατοίκων της Αγίας Παρασκευής από τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος
Δεκτή η πρόταση κατοίκων της Αγίας Παρασκευής από τον  αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος

Δεκτή η πρόταση κατοίκων της Αγίας Παρασκευής από τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος

Δεκτή έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος κ. Τσιρώνης την πρόταση των κατοίκων της Αγίας Παρασκευής για την εισαγωγή τροπολογίας στο νόμο . 4315/2014, με την οποία θα υπάρχει κλιμακωτή εισφορά σε χρήματα, στο πλαίσιο της πράξης εφαρμογής του σχεδίου πόλης.

Αυτό ανέφερε μιλώντας στην ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος ήταν παρών στη συνάντηση εκπροσώπων του Εξωραϊστικού Συλλόγου της Αγίας Παρασκευής με τον κ. Τσιρώνη.

Παρόντες ήταν επίσης οι Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος και Κατερίνα .

Ο κ. Τσιρώνης ανέφερε ότι την πρόταση των κατοίκων που έχουν συντάξει νομικοί θα την εξετάσει η νομική υπηρεσία του υπουργείου για τυχόν αλλαγές στις διατυπώσεις και θα την εισάγει προς ψήφιση.

Επιπλέον το υπουργείο θα έχει συνεργασία με το Δήμο για να παγώσει την εφαρμογή του σχεδίου πόλης έως ότου ψηφιστεί η συγκεκριμένη τροπολογία.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις των κατοίκων η μείωση των εισφορών σε χρήμα για τους ιδιοκτήτες των αραιοκατοικημένων περιοχών θα ανέρχεται σε ποσοστό 40-50% και θα είναι κλιμακωτή.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χρ.Τριαντόπουλος: Συνεργασία με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ για ζητήματα λιμενικών εγκαταστάσεων - https://t.co/wkJb0gS5x2… -

  • Τρία #μετάλλια η #Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο #Ελλάδα #μετάλλια #ΟλυμπιακοίΑγώνεςΤόκιο - https://t.co/Lsmq1k8EAu -

  • Στο εργοτάξιο του Δημοτικού Θεάτρου Βόλου ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας #ΔημοτικόΘέατροΒόλου - https://t.co/oXFC0E1cpc -

"Αλιεύοντας" την είδηση