Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Δεκτή η πρόταση κατοίκων της Αγίας Παρασκευής από τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος
Δεκτή η πρόταση κατοίκων της Αγίας Παρασκευής από τον  αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος

Δεκτή η πρόταση κατοίκων της Αγίας Παρασκευής από τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος

Δεκτή έκανε ο αναπληρωτής κ. Τσιρώνης την πρόταση των κατοίκων της Αγίας Παρασκευής για την εισαγωγή τροπολογίας στο νόμο Ν. 4315/2014, με την οποία θα υπάρχει κλιμακωτή εισφορά σε χρήματα, στο πλαίσιο της πράξης εφαρμογής του σχεδίου πόλης.

Αυτό ανέφερε μιλώντας στην ο ς του Μάκης Μπαλλής ο οποίος ήταν παρών στη συνάντηση εκπροσώπων του Εξωραϊστικού Συλλόγου της Αγίας Παρασκευής με τον κ. Τσιρώνη.

Παρόντες ήταν επίσης οι βουλευτές ς του και .

Ο κ. Τσιρώνης ανέφερε ότι την πρόταση των κατοίκων που έχουν συντάξει νομικοί θα την εξετάσει η νομική υπηρεσία του υπουργείου για τυχόν αλλαγές στις διατυπώσεις και θα την εισάγει προς ψήφιση.

Επιπλέον το υπουργείο θα έχει συνεργασία με το Δήμο Βόλου για να παγώσει την εφαρμογή του σχεδίου πόλης έως ότου ψηφιστεί η συγκεκριμένη τροπολογία.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις των κατοίκων η μείωση των εισφορών σε χρήμα για τους ιδιοκτήτες των αραιοκατοικημένων περιοχών θα ανέρχεται σε ποσοστό 40-50% και θα είναι κλιμακωτή.

"Αλιεύοντας" την είδηση