Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Άφιξη του ιστιοφόρου STS YOUNG ENDEAVOR στο Βόλο
Άφιξη του ιστιοφόρου STS YOUNG ENDEAVOR στο Βόλο

Άφιξη του ιστιοφόρου STS YOUNG ENDEAVOR στο Βόλο

Στο λιμάνι του θ κταπλεύσει αύριο Δευτέρα 4 Μαΐου 2015 το παραδοσιακό ιστιοφόρο του Αυστραλιανού Πολεμικού αυτικού STS Young Endeavor . Η άφιξή του στο λιμάνι αναμένεται στις 10:00 π.μ. και θα αναχωρήσει στις 6 Μαΐου στις 10:00 π.μ.

Το ιστιοφόρο, που κάνει το γύρο του κόσμου με πανιά, θα κάνει στο Βόλο τη μία και μοναδική του στάση σε λιμάνι της Ελλάδας κατόπιν πρόσκλησης από το Δήμο και τη διοίκηση του Λιμένος Βόλου. Η επίσκεψή του τιμά το λιμάνι και την πόλη, καθώς, το λιμάνι του Βόλου έχει χαρακτηριστεί ως λιμάνι μεγάλων ιστιοπλοϊκών διοργανώσεων (REGATTA).

Ο Βόλου και ο ΟΛΒ ετοιμάζουν μια εντυπωσιακή υποδοχή στο πλήρωμα του ιστιοφόρου, το οποίο αποτελείται από 12 αξιωματικούς του πολεμικού ναυτικού της ς με καπετάνιο τον Lieutenant Commander Gavi Dawe και 24 εκπαιδευόμε άντρες και γυναίκες.

Ο κατάπλους του εντυπωσιακού ιστιοφόρου αποτελεί τουριστικό αξιοθέατο και το ιστιοφόρο θα είναι επισκέψιμο για τους την Τρίτη 5 Μάιου 2015 από 13:00 έως 16:00.

Την άφιξη του ιστιοφόρου θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρέσβης της Αυστραλιανής Πρεσβείας στην Αθήνα κ. John Griffin την Τρίτη το απόγευμα.

Καλούνται οι να παρακολουθήσουν την εντυπωσιακή άφιξη του ιστιοφόρου τη Δευτέρα στις 10:00π.μ στο λιμάνι του Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση