Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Άφιξη του ιστιοφόρου STS YOUNG ENDEAVOR στο Βόλο
Άφιξη του ιστιοφόρου STS YOUNG ENDEAVOR στο Βόλο

Άφιξη του ιστιοφόρου STS YOUNG ENDEAVOR στο Βόλο

Στο λιμάνι του Βόλου θα καταπλεύσει αύριο Δευτέρα 4 Μαΐου 2015 το παραδοσιακό του Αυστραλιανού Πολεμικού Ναυτικού STS Young Endeavor . Η άφιξή του στο λιμάνι αναμένεται στις 10:00 π.μ. και θα αναχωρήσει στις 6 Μαΐου στις 10:00 π.μ.

Το ιστιοφόρο, που κάνει το γύρο του κόσμου με πανιά, θα κάνει στο Βόλο τη μία και μοναδική του στάση σε λιμάνι της Ελλάδας κατόπιν πρόσκλησης από το Δήμο Βόλου και τη διοίκηση του Λιμένος Βόλου. Η επίσκεψή του τιμά το λιμάνι και την πόλη, καθώς, το λιμάνι του Βόλου έχει χαρακτηριστεί ως λιμάνι μεγάλων ιστιοπλοϊκών διοργανώσεων (REGATTA).

Ο Δήμος Βόλου και ο ετοιμάζουν μια εντυπωσιακή υποδοχή στο πλήρωμα του ιστιοφόρου, το οποίο αποτελείται από 12 αξιωματικούς του πολεμικού ναυτικού της Αυστραλίας με καπετάνιο τον Lieutenant Commander Gavi Dawe και 24 εκπαιδευόμενους άντρες και γυναίκες.

Ο κατάπλους του εντυπωσιακού ιστιοφόρου αποτελεί τουριστικό αξιοθέατο και το θα είναι επισκέψιμο για τους πολίτες την Τρίτη 5 Μάιου 2015 από 13:00 έως 16:00.

Την άφιξη του ιστιοφόρου θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρέσβης της Αυστραλιανής Πρεσβείας στην Αθήνα κ. John Griffin την Τρίτη το απόγευμα.

Καλούνται οι πολίτες να παρακολουθήσουν την εντυπωσιακή άφιξη του ιστιοφόρου τη Δευτέρα στις 10:00π.μ στο λιμάνι του Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση