Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Αναμένει η δημοτική αρχή Βόλου για το αεροδρόμιο
Αναμένει η δημοτική αρχή Βόλου για το αεροδρόμιο

Αναμένει η δημοτική αρχή Βόλου για το αεροδρόμιο

Με ενδιαφέρον παρακολουθεί η Δημοτική Αρχή του την πρωτοβουλία του τουριστικού παράγοντα, Κώστα Λεβέντη και των συνεργατών του, να ηγηθούν της προσπάθειας για τη , αλλά και την περαιτέρω του αεροδρομίου της Νέας Αγχιάλου.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται: ” θεωρώντας ότι στο πλαίσιο αυτό έγινε η συνάντησή του με τον αρμόδιο υπουργό, κ. Σπρίτζη και τον αναρμόδιο γραμματέα, κ. Πουλάκη, που από τον ίδιο τον κ. Λεβέντη χαρακτηρίστηκε ως άκρως θετική, περιμένουμε να μάθουμε σημαντικές λεπτομέρειες, όπως το που προφανώς ο ίδιος και οι συνεργάτες του έχουν διασφαλίσει, το επιχειρηματικό τους σχέδιο και τον προγραμματισμό που έχουν κάνει και γενικώς όλα εκείνα τα στοιχεία που θα μας επιτρέψουν να συνδράμουμε, αν μας ζητηθεί, στην προσπάθεια που ανέλαβε να φέρει εις πέρας ο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι όταν έρθει η να συμπληρώσει το στην επιταγή που πρέπει να παραδώσει, δεν θα υπαναχωρήσει και θα εκπληρώσει στο ακέραιο τις υποχρεώσεις που, δημοσίως πλέον, ανέλαβε…”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εξαπάτηση πολιτών υπό το πρόσχημα επένδυσης χρημάτων σε κρυπτονομίσματα #Bitcoin - https://t.co/swekvZHt9X -

  • Ενεργειακή αναβάθμιση του Λυκείου Αργαλαστής #ΛύκειοΑργαλαστής - https://t.co/S8qtMYHE2I -

  • Πανηγύρεις Αγίας Παρασκευής #ενορίαΑγίαςΠαρασκευής - https://t.co/FdFdhi4XWB -

"Αλιεύοντας" την είδηση