Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Επαναλειτουργία του αεροδρομίου Κεντρικής Ελλάδας ζητά ο βουλευτής Παν. Ηλιόπουλος
Επαναλειτουργία του αεροδρομίου Κεντρικής Ελλάδας ζητά ο βουλευτής Παν. Ηλιόπουλος

Επαναλειτουργία του αεροδρομίου Κεντρικής Ελλάδας ζητά ο βουλευτής Παν. Ηλιόπουλος

Τη λειτουργία του Αεροδρομίου Κεντρικής Ελλάδας στη Νέα  Αγχίαλο 12 μήνες τον χρόνο  ζητά ο βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, , με ερώτηση στον αρμόδιο υπουργό.

Ο κ. Ηλιόπουλος θέτει  την ανάγκη επανέναρξης της λειτουργίας του αερολιμένα της Ν. Αγχιάλου, τονίζοντας: ” Η καίρια γεωγραφική του θέση, στο σχεδόν της Ελλάδας, σηματοδοτεί μια αξιόλογη και υψηλή τουριστική ανάπτυξη για την Μαγνησία μας, τη και γενικότερα την Κεντρική . Το εν λόγω αεροδρόμιο παραμένει ανεκμετάλλευτο με η περιοχή της Θεσσαλίας να απαξιώνεται ως διεθνής τουριστικός προορισμός, καθώς η απόσταση από τα κεντρικά αεροδρόμια Αθήνας-Θεσσαλονικής λειτουργεί ως αποτρεπτικός παράγοντας για τους ξένους .

Η τουριστική και εμπορική ζωή της Κεντρικής Ελλάδας χάνει εκατομμύρια ευρώ από την απουσία της τουριστικής κίνησης, ενώ αποκλείεται και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Ως Χρυσή Αυγή, συντασσόμαστε πλήρως με το αίτημα της τοπικής κοινωνίας, ώστε να καταστεί η , μέσω του αεροδρομίου, ένας οποίος θα συμβάλει προοδευτικώς στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής και γενικώς στην αναστήλωση της τοπικής οικονομικής ζωής.

Πιστεύουμε στον «τουρισμό των 4 εποχών» και στη νέα πνοή που αυτός θα φέρει στην τοπική οικονομία, στόχοι οι οποίοι δύνανται να εκπληρωθούν μέσω της επαναλειτουργίας του αεροδρομίου της Ν. Αγχιάλου. Το αεροδρόμιο πρέπει να λειτουργεί ομαλά και αδιάληπτα ολόκληρο τον χρόνο και όχι μόνο για 4 – 5 μήνες.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Είκοσι έξι θετικά κρούσματα στα rapid test στη Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/SJSSao6dUy -

  • Υπό μερικό έλεγχο #φωτιά στη Χαλυβουργία  #φωτιά - https://t.co/JsI89fCvCp -

  • Τέσσερις στους δέκα ανεμβολίαστους θα νοσήσουν #εμβολιασμένο - https://t.co/KOkL9gp2AF -

"Αλιεύοντας" την είδηση