Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Επαναλειτουργία του αεροδρομίου Κεντρικής Ελλάδας ζητά ο βουλευτής Παν. Ηλιόπουλος
Επαναλειτουργία του αεροδρομίου Κεντρικής Ελλάδας ζητά ο βουλευτής Παν. Ηλιόπουλος

Επαναλειτουργία του αεροδρομίου Κεντρικής Ελλάδας ζητά ο βουλευτής Παν. Ηλιόπουλος

Τη λειτουργί του Αεροδρομίου Κεντρικής Ελλάδς στη Νέα  Αγχίαλο 12 μήνες τον χρόνο  ζητά ο βουλευτής ς της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, με ερώτηση στον αρμόδιο υπουργό.

Ο κ. Ηλιόπουλος θέτει  την ανάγκη επανέναρξης της λειτουργίας του αερολιμένα της Ν. Αγχιάλου, τονίζοντας: ” Η καίρια γεωγραφική του θέση, στο κέντρο σχεδόν της Ελλάδας, σηματοδοτεί μια αξιόλογη και υψηλή τουριστική ανάπτυξη για την μας, τη Θεσσαλία και γενικότερα την . Το εν λόγω παραμένει ανεκμετάλλευτο με αποτέλεσμα η περιοχή της Θεσσαλίας να απαξιώνεται ως διεθνής τουριστικός προορισμός, καθώς η απόσταση από τα κεντρικά αεροδρόμια Αθήνας-Θεσσαλονικής λειτουργεί ως αποτρεπτικός παράγοντας για τους ξένους τουρίστες.

Η τουριστική και εμπορική ζωή της Κεντρικής Ελλάδας χάνει εκατομμύρια από την απουσία της τουριστικής κίνησης, ενώ αποκλείεται και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Ως Χρυσή Αυγή, συντασσόμαστε πλήρως με το αίτημα της τοπικής ς, ώστε να καταστεί η Θεσσαλία, μέσω του αεροδρομίου, ένας οποίος θα συμβάλει προοδευτικώς στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής και γενικώς στην αναστήλωση της τοπικής οικονομικής ζωής.

Πιστεύουμε στον «τουρισμό των 4 εποχών» και στη νέα πνοή που αυτός θα φέρει στην τοπική οικονομία, στόχοι οι οποίοι δύνανται να εκπληρωθούν μέσω της επαναλειτουργίας του αεροδρομίου της Ν. Αγχιάλου. Το πρέπει να λειτουργεί ομαλά και αδιάληπτα ολόκληρο τον χρόνο και όχι μόνο για 4 – 5 μήνες.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση