Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Προσυνεδριακή συνδιάσκεψη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στα Φάρσαλα
Προσυνεδριακή συνδιάσκεψη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στα Φάρσαλα

Προσυνεδριακή συνδιάσκεψη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στα Φάρσαλα

Η πρώτη προσυνεδριακή συνδιάσκεψη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΗΣ , που διοργάνωσε η Τοπική Οργάνωση Φαρσάλων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Ιανουαρίου στα Φάρσαλα, στην οποία παρευρέθηκαν οι ιάννης Λαγός, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και Βουλευτής Β΄ Πειραιώς, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και Βουλευτής , το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Γιώργος Μισιάκας, καθώς επίσης πλήθος φίλων και υποστηρικτών από ολόκληρη τη Θεσσαλία.

Στο πρώτο μέρος της συνδιάσκεψης συμμετείχαν οι γραμματείς των Τοπικών Οργανώσεων και στελέχη από τη Λάρισα, Φάρσαλα, Μαγνησία, Καρδίτσα και Τρίκαλα. Μετά από τις σύντομες εισηγήσεις των υπευθύνων από κάθε νομό, ακολούθησε ένας ανοιχτός και ειλικρινής και εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ των συμμετεχόντων.

Συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τη δομή και την οργάνωση του Κινήματος, τυχόν λάθη ή προβλήματα που προέκυψαν κατά την διάρκεια του αγώνα που δίνεται καθημερινά από τους Συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής σε όλα τα μέτωπα για το καλό της ς, οι οποίοι μπορεί να είναι μεν πολιτικά άπειροι αλλά δυνατοί και εμπνευσμένοι από την Εθνική Ιδέα και πιστοί στον αγώνα.

Τέθηκαν προβληματισμοί, απόψεις και προτάσεις σχετικά με τοπικά ζητήματα, την Τοπική Αυτο, την ευρύτερη πολιτική επικαιρότητα, και πως μπορεί η Χρυσή Αυγή να σταθεί με το δυνατότερο αποτελεσματικό τρόπο στο πλευρό του Έλληνα, που βάλλεται καθημερινά σε όλα τα μέτωπα από προδότες πολιτικούς που κυβερνούν τη χώρα τα τελευταία χρόνια.

Όπως αναφέρθηκε, η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα είναι πολύ δύσκολη και τα προβλήματα πολλά. Η Χρυσή Αυγή όμως με τον συμπαγή της κορμό που άντεξε σκευωρίες άδικες διώξεις και φυλακίσεις και τον συνεχή αυξανόμενο αριθμό φίλων και υποστηρικτών κυρίως νέων ανθρώπων, καθώς επίσης με τις θέσεις και το πρόγραμμά της σε όλους τους τομείς της οικονομικής δραστηριότητας, αποτελεί τη μοναδική ελπίδα για τον Ελληνικό λαό.

Στη συνέχεια ακολούθησε ανοιχτή εκδήλωση στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα με κεντρικούς ομιλητές τον Γιώργο Μισιάκα, τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο και τον Γιάννη Λαγό.

Ο Γιώργος Μισιάκας τόνισε τη σημασία της πρώτης προσυνεδριακής συνδιάσκεψης στην καρδιά της Ελλάδος, την Θεσσαλία για την πορεία του Κινήματος. Αναφέρθηκε στις διώξεις που υποστήκαμε απ΄ το σύστημα, τη θυσία των Συναγωνιστών Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη μόνο και μόνο επειδή είπαμε αλήθειες και παραμένουμε πιστοί στις Ιδέες μας, οι οποίες βρίσκονται πολύ ψηλά και πάνω από πρόσωπα.

Κατά την ομιλία του ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος χαρακτήρισε ως επανεκκίνηση του αγώνα την πρώτη προσυνεδριακή συνδιάσκεψη και τους Συναγωνιστές και φίλους του Κινήματος ως μαχητές του αγώνα. Τόνισε πως μπορούμε να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο κι αν έγιναν και κάποια λάθη αυτό οφείλεται στο ότι κανένας δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός και δρούμε όλοι με μοναδικό μας την αγάπη για την και την Ελληνική Σημαία. Νίκη για τη Χρυσή Αυγή αποτελεί η ταύτισή της με την Ελληνική Σημαία.Σημασία έχει τι μπορούμε να κάνουμε εμείς για την Πατρίδα και όχι η Πατρίδα για εμάς.

Αναφορικά με τις είπε ότι η Χρυσή Αυγή θα βρίσκεται μέσα στα μπλόκα μόνο με ελληνικές σημαίες στο πλευρό του Έλληνα αγρότη, χωρίς να εκμεταλλεύεται πολιτικά ένα τόσο σημαντικό θέμα παρότι μόνο οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν ψήφισαν τα μνημονιακά μέτρα που στοχεύουν στην καταστροφή του πρωτογενούς τομέα.

Ο Γιάννης Λαγός τόνισε ότι το επερχόμενο Συνέδριο γίνεται δια πυρός και σιδήρου εν μέσω δημοσκοπικής ανόδου της Χρυσής Αυγή και της πλεκτάνης που στήθηκε για το λόγο αυτό. Μίλησε για την οργανωτική δομή του Κινήματος και τον σεβασμό και την Τιμή που αξίζει ο Αρχηγός και συμπολεμιστής -όπως τον χαρακτήρισε- Νικόλαος Μιχαλολιάκος. Το σύστημα ντρέπεται και φοβάται να μας αντιμετωπίσει, η πολιτική σκευωρία καταρρέει μαζί με τα υποτιθέμενα ενοχοποιητικά στοιχεία, γι' αυτό πλέον κανείς δεν μιλάει για τη δίκη που δεν κατάφερε να κάμψει ούτε το φρόνημα ούτε την πίστη στον αγώνα για το καλό της Πατρίδας.

Αναφέρθηκε συνοπτικά στις πολιτικές θέσεις τονίζοντας τη μεγάλη σημασία της Εθνικής Κυριαρχίας, της ανάγκης επίλυσης του Κυπριακού ζήτηματος, της οριοθέτησης της Ανεξάρτητης Οικονομικής Ζώνης και της επέκτασης των θαλλάσιων συνόρων στα 12 ναυτικά μίλια. Επίσης τόνισε την ανάγκη για συνταγματική και κατάργηση των εθνοκτόνων μνημονίων. Μίλησε για Εθνική οικονομία με βασικό πυλώνα της, τον πρωτογενή τομέα και τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για τον αγροτικό τομέα. Η επιδότηση των αγροτών από το ταμείο υδρογονανθράκων, η διαγραφή χρεών των Ελλήνων αγροτών, η σύσταση ομάδων παραγωγών που θα παράγουν και θα πουλούν χωρίς μεσάζοντες, η μείωση του κόστους παραγωγής, η προστασία του τος από την αλόγιστη χρήση φυτοφαρμάκων, και η απαγόρευση μεταλλαγμένων αποτελούν βασικά σημεία του προγράμματος μας.

Σχετικά με το τεράστιο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης τόνισε πως μπορεί να καταπολεμηθεί μόνο με την επαρκή περιφρούρηση των συνόρων μας, κάτι που δεν έχει κάνει καμιά κυβέρνηση μέχρι σήμερα.

Συναισθανόμενος την ευθύνη που έχουν απέναντι στους Έλληνες όλοι οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής τόνισε ότι έχουμε χρέος να βγάλουμε την Πατρίδα απ΄ το τέλμα πιστοί στον αγώνα και το καθήκον τιμώντας τη θυσία του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη.

Οι ομιλητές καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκομένους στην εκδήλωση η οποία έκλεισε όπως πάντα με τον Εθνικό Ύμνο.

ΧΑ

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση