Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Ξεσήκωσαν το κοινό της Λάρισας και όχι μόνο οι Thievery Corporation
Ξεσήκωσαν το κοινό της Λάρισας και όχι μόνο οι Thievery Corporation

Ξεσήκωσαν το κοινό της Λάρισας και όχι μόνο οι Thievery Corporation

Χρακτηρίστηκε το μεγαλύτερο event του καλοκαιριού για την Κεντρική Ελλάδα και όχι άδικα, καθώς, η μπάντα των Eric Hilton και Rob Garza, δικαίωσε αυτόν τον τίτλο και με το παραπάνω.

Η συναυλία που έδωσαν στο ανοιχτό προαύλιο του Μύλου, ξεσήκωσε το κοινό που κατέκλυσε το χώρο από νωρίς και τραγούδησε τις μεγάλες επιτυχίες των .

Οι είναι μια μπάντα ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό. Όλα ξεκίνησαν στα μέσα της δεκαετίας του '90 όταν, το πάθος τους για τη bossa-nova, συνέδεσε τον Eric Hilton και τον Rob Garza. Έτσι δημιουργήθηκε το πρώτο τους album “Sounds from the Thievery hi-fi” το 1997, ένα πρωτοποριακό project στο οποίο οι δύο μουσικοί αναμείγνυαν, με φοβερή μαεστρία, latin, bossanova, downtempo electro και breakbeat ήχους, προσθέτοντας αιθέρια γυναικεία φωνητικά αλλά και εκφραστικές ρίμες από mc's.Κάπως έτσι καθιερώθηκε το πασίγνωστο πια chill out ή lounge είδος ς.

Τα χρόνια που ακολουθούν, οι Thievery Corporation με έντονη την επιρροή από τη bossa-nova σε επιμέρους κομα τους, δημιουργούν έναν εντελώς προσωπικό και ιδιαίτερο ήχο καθώς συνδυάζουν σχεδόν κάθε είδος ς που υπάρχει, από Jamaican Dub , punk, soundtracks από vintage ταινίες και psychedelic space rock.

ια την διευκόλυνση του κοινού από τον Βόλο υπάρχει λεωφορείο το οποίο μετάφερε τον κόσμο στον χώρο της συναυλίας στη και θα τον επιστρέψει μετά το τέλος της συναυλίας.












Πηγή: onlarissa.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση