Βρίσκεστε εδώ:  / ΛΑΡΙΣΑ / Ξεκινά η βελτίωση ηλεκτροφωτισμού και σηματοδοτών στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Λάρισας
Ξεκινά η βελτίωση  ηλεκτροφωτισμού και  σηματοδοτών στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Λάρισας

Ξεκινά η βελτίωση ηλεκτροφωτισμού και σηματοδοτών στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Λάρισας

Ένα σημαντικό έργο ασφάλειας, αυτό της συντήρησης ηλεκτροφωτισμού – σηματοδοτών οδικού δικτύου Π.Ε. Λάρισας, προϋπολογισμού 200.000,00 , ξεκινά τις επόμενες ημέρες μετά τη σύμβαση που υπέγραψε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός με τον ανάδοχο του έργου.

Η αφορά στο σύνολο του εθνικού και επαρχιακού δικτύου  και συγκεκριμένα σε σημεία όπου έχουν παρουσιαστεί φθορές ή βλάβες. Σε του σχετικά με τη χρησιμότητα του έργου ο περιφερειάρχης ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Η σύμβαση αυτή αφορά στη του ηλεκτροφωτισμού και των σηματοδοτών σε όλο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Π.Ε. Λάρισας. Πρόκειται για μια χρήσιμη εργολαβία το οποίο έρχεται να αντιμετωπίσει τις φθορές λόγω παλαιότητας, αλλά και τις ζημιές που προκύπτουν από .

Είναι ένα έργο που δημιουργεί στην μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων και στη μεταφορά των εμπορευμάτων. Σε μια δύσκολη οικονομική στιγμή για τη χώρα και την αυτοδιοίκηση εμείς καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια  εξασφαλίζουμε πόρους σε με το αρμόδιο Υπουργείο για να εξασφαλίσουμε την των πολιτών».

Το έργο αυτό, που χρηματοδοτείται από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, αφορά στην αποκατάσταση των ζημιών, τη βελτίωση και τη καλή λειτουργία εν γένει των δικτύων οδικού ηλεκτροφωτισμού και φωτεινής σηματοδότησης οδικών τμημάτων και κόμβων επαρχιακών και Εθνικών οδών, αρμοδιότητας  της  Διεύθυνσης  Τεχνικών  Έργων  Περιφερειακής  Ενότητας Λάρισας. Οι αντικαταστάσεις των φωτιστικών σωμάτων γίνονται με νέας τεχνολογίας τύπου LED.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • ξεκίνησαν χθες οι Ημέρες Μουσικής στον Βόλο #ΗμέρεςΜουσικής - https://t.co/p39hA78Ww6 -

  • Διαγωνισμός ερασιτεχνικής φωτογραφίας άγριας ζωής της λίμνης Κάρλα - https://t.co/qX88hpeVpO… -

  • Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες βελτίωσης του δρόμου Ευξεινούπολη –Νεοχωράκι –Νεράιδα –Ανθότοπος - https://t.co/TuC5GOUtNO -

"Αλιεύοντας" την είδηση